ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθήνα-Εγκληματικότητα: Άγριες επιθέσεις εναντίον κατοίκων του κέντρου (vid)

Αθήνα-Εγκληματικότητα: Άγρια έχει γίνει εδώ και αρκετά χρόνια η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, καθώς συμμορίες κυρίως αλλοδαπών, αλλά και ναρκομανείς επιτίθενται σε κατοίκους του κέντρου. Αθήνα – εγκληματικότητα: Πολίτες καταγγέλλουν σχεδόν καθημερινά τις επιθέσεις που δέχονται στις αρχές οι οποίες προσπαθούν να αστυνομεύσουν όσο καλύτερα γίνεται την περιοχή στις κεντρικές οδούς. Είναι χαρακτηριστικό ότι...
Αθήνα-Εγκληματικότητα: Άγριες επιθέσεις εναντίον κατοίκων του κέντρου (vid)

Αθήνα-Εγκληματικότητα: Άγρια έχει γίνει εδώ και αρκετά χρόνια η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, καθώς συμμορίες κυρίως αλλοδαπών, αλλά και ναρκομανείς επιτίθενται σε κατοίκους του κέντρου.

Αθήνα – εγκληματικότητα: Πολίτες καταγγέλλουν σχεδόν καθημερινά τις επιθέσεις που δέχονται στις αρχές οι οποίες προσπαθούν να αστυνομεύσουν όσο καλύτερα γίνεται την περιοχή στις κεντρικές οδούς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πάνω από 1000 άτομα αναζητούν τη δόση τους καθημερινά τις δόσεις τους στους δρόμους της πρωτεύουσας

Έντονη είναι η παραβατικότητα και στα Εξάρχεια όπου συμμορίες αναρχικών λυμαίνονται παράνομα διάφορα εγκαταλελειμμένα κτίρια. Δύο εξ αυτών, μετά από μεγάλη επιχείριση, η Αστυνομία προχώρησε  σε εκκένωση των καταλήψεων την οποία είχαν υποστεί.

Παράλληλα στο εσωτερικό τους βρέθηκαν κράνη,αντιασφυξιογόνες μάσκες, στειλιάρια, ηλεκτρονικό υπολογιστή, πυροσβεστήρες κι έντυπο υλικό.

Για την πάταξη της εγκληματικότητας, των ναρκωτικών και του παραεμπορίου 400 αστυνομικοί περιπολούν καθημερινά στην Αθήνα και «χτυπούν» στα ορμητήρια του εγκλήματος.

Ήδη οι Έλληνες πολίτες βλέπουν τα πρώτα αποτελέσματα και αισθάνονται πιο ασφαλείς.

Αθήνα-Εγκληματικότητα: Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αθήνα-Εγκληματικότητα: Άγριες επιθέσεις εναντίον κατοίκων του κέντρου (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.