ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί για την επίσκεψη του Πάπα

Τι ανακοίνωσε η Τροχαία για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν στην Αθήνα λόγω της επίσκεψης του πάπα Φραγκίσκου.
Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί για την επίσκεψη του Πάπα

Το τριήμερο 4 με 6 Δεκεμβρίου θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα καθώς ο πάπας Φραγκίσκος θα επισκεφθεί την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες της Αττικής, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 5/12/2021, και κατά τις ώρες 13:00 έως 20:00, θα διακοπεί η κυκλοφορία στην Λ. Β. Σοφίας στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αλεξάνδρας και της οδού Β. Αλεξάνδρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς κέντρο πόλεως, όπως επίσης και στην Λ.Β. Κωνσταντίνου στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μερκούρη και Β. Αλεξάνδρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Β. Σοφίας.

Κατά τη διάρκειας της κίνησης της πομπής του πάπα Φραγκίσκου, δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία λοιπών οχημάτων στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων», αναφέρει η επίσημη ενημέρωση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί για την επίσκεψη του Πάπα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.