ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθήνα: Κυκλοφοριακό χάος στην πρωτεύουσα – «Κατακόκκινο» το κέντρο (pics)

Πολύ μεγάλο πρόβλημα στην Αθήνα κατά την απεργία των ΜΜΜ μετά το σοκαριστικό δυστύχημα στον ΗΣΑΠ.
Αθήνα: Κυκλοφοριακό χάος στην πρωτεύουσα – «Κατακόκκινο» το κέντρο (pics)

Η 24ωρη απεργία, που κήρυξαν χθες για σήμερα Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικό «παρέλυσε» την Αθήνα.

Όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο, δημιουργήθηκε απίστευτο μποτιλιάρισμα καθώς όλοι οι εργαζόμενοι, που μετακινούνταν με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, σήμερα έπρεπε να πάρουν ταξί ή ΙΧ για να πάνε στις εργασίες τους.

Παράλληλα με Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικό, στάση εργασίας ανακοίνωσαν και τα Λεωφορεία και τα Τρόλεϊ.

Όπως γίνεται σαφές από τις παρακάτω εικόνες, το κέντρο της πρωτεύουσας είναι «κατακόκκινο» και οι οδηγοί χρειάζεται να εξοπλιστούν με τιτάνια υπομονή μπροστά στο τιμόνι τους.

Θυμίζουμε πως το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ προχώρησαν στη συγκεκριμένη κίνηση προκειμένου να δοθούν άμεσα απαντήσεις για το σοκαριστικό δυστύχημα στον ΗΣΑΠ, που οδήγησε σε τραγικό θάνατο 41χρονο εργοδηγό και προκάλεσε τον τραυματισμό δύο ακόμη εργαζομένων.

Δείτε τις χαρακτηριστικές εικόνες από την κίνηση:

μποτιλιάρισμα Αθήνα

Η λεωφόρος Κηφισού

μποτιλιάρισμα Λεωφόρος Κηφισού

Η λεωφόρος Κηφισίας

μποτιλιάρισμα Λεωφόρος Κηφισίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αθήνα: Κυκλοφοριακό χάος στην πρωτεύουσα – «Κατακόκκινο» το κέντρο (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.