ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθήνα: Νέα καταγγελία για άνδρα που αυνανίστηκε σε λεωφορείο

Καταγγελία για δεύτερο περιστατικό με άνδρα που αυνανίστηκε δίπλα σε κοπέλα μέσα σε λεωφορείο στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Αθήνα: Νέα καταγγελία για άνδρα που αυνανίστηκε σε λεωφορείο

Αθήνα: Καταγγελία για δεύτερο περιστατικό με άνδρα που αυνανίστηκε δίπλα σε κοπέλα μέσα σε λεωφορείο στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Αρχικά, το πρωί μία νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι άνδρας αυνανίστηκε επάνω της σε λεωφορείο στην πρωτεύουσα.

Η δεύτερη καταγγελία αφορά περιστατικό που συνέβη πριν από μία εβδομάδα.

Μία 19χρονη κατήγγειλε ότι ένας άνδρας γύρω στα 20 που καθόταν στις πίσω θέσεις του λεωφορείου Β9 κατέβασε το φερμουάρ του παντελονιού του, έβγαλε έξω το μόριό του και άρχισε να αυνανίζεται.

Με βάση τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, επενέβησαν άμεσα επιβάτες του λεωφορείου για να τον σταματήσουν, ενώ ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και κάλεσε την αστυνομία.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Παντελεήμονα, σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια πέρασε από εισαγγελέα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αμπελόκηποι – Διάρρηξη «μαμούθ»: Αμύθητη αξία είχαν αυτά τα κοσμήματα…

Τα Φιλαράκια: Το κανάλι που θα προβάλει το reunion στην Ελλάδα

Μπίργκερ Μέλινγκ: Ψάχτηκε ο Ολυμπιακός (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αθήνα: Νέα καταγγελία για άνδρα που αυνανίστηκε σε λεωφορείο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.