ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθήνα: Ουρά από νωρίς για μία ξαπλώστρα (video)

Ο καύσωνας οδηγεί σχεδόν όλους στις κοντινές παραλίες. Όπως φαίνεται στα πλάνα που μετέδωσε το OPEN, στην πλαζ της Βουλιαγμένης στην Αθήνα η ουρά έχει σχηματιστεί από νωρίς με τους λουόμενους να φεύγουν πριν ξημερώσει από το σπίτι τους για να προλάβουν ομπρέλα και ξαπλώστρα και να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την θάλασσα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ...
Αθήνα: Ουρά από νωρίς για μία ξαπλώστρα (video)

Ο καύσωνας οδηγεί σχεδόν όλους στις κοντινές παραλίες.

Όπως φαίνεται στα πλάνα που μετέδωσε το OPEN, στην πλαζ της Βουλιαγμένης στην Αθήνα η ουρά έχει σχηματιστεί από νωρίς με τους λουόμενους να φεύγουν πριν ξημερώσει από το σπίτι τους για να προλάβουν ομπρέλα και ξαπλώστρα και να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την θάλασσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοίτα πώς κατάντησε: Ιδού το ποδόσφαιρο του κορονοϊού (pics, vids)

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάνω από 100 είναι ήδη τα άτομα, που βρίσκονται στην αναμονή για να κάνουν το μπάνιο τους.

Να θυμίσουμε ότι τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα έχουν δυσκολέψει αρκετά τη ζωή των ιδιοκτητών και σε πολλές περιπτώσεις και των πολιτών σε αυτά τα πρώτα «καλοκαιρινά» μπάνια.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αθήνα: Ουρά από νωρίς για μία ξαπλώστρα (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.