ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθήνα: Πυρκαγιά σε στριπτιζάδικο – Πανικός στη Μιχαλακοπούλου

Βγήκαν γυμνές στο δρόμο οι χορεύτριες για να γλυτώσουν
Αθήνα: Πυρκαγιά σε στριπτιζάδικο – Πανικός στη Μιχαλακοπούλου

Βραχυκύκλωμα προκάλεσε φωτιά σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης – strip show στη Μιχαλακοπούλου με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός.

Γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα, έπιασε φωτιά πιθανότατα το κύκλωμα εξαερισμού, κατέκαψε τα μονωτικά υλικά κι άλλα εύφλεκτα κι άκρως επικίνδυνα υλικά, που διοχετεύτηκαν μέσω του εξαερισμού σε όλο το μαγαζί! Οι δηλητηριώδεις καπνοί θα μπορούσαν να αποβούν μοιραίοι για τους λιγοστούς θαμώνες, τις 15 χορεύτριες του μαγαζιού και τα πέντε μέλη του προσωπικού, ωστόσο, άπαντες κινήθηκαν αστραπιαία και βγήκαν στο δρόμο και στον καθαρό αέρα.

Οι πιο πολλοί εξ αυτών παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα, ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου επανήλθαν σε φυσιολογικά επίπεδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μαγαζί όδευε προς το κλείσιμο κι έτσι, σχεδόν όλες οι κοπέλες βρίσκονταν στα καμαρίνια και όπως μετέδωσε το Open TV, οι περισσότερες είδαν μαύρους καπνούς να βγαίνουν από τις γρίλιες του εξαερισμού και πετάχτηκαν στο δρόμο με… αδαμιαία περιβολή.

 

Η Πυροσβεστική έφτασε στο σημείο, έκανε έλεγχο στον χώρο για τυχόν εγκλωβισμένους και το ανακριτικό τμήμα ανέλαβε να διαπιστώσει τα αίτια της πυρκαγιάς με όλες τις ενδείξεις να δείχνουν το βραχυκύκλωμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Πρώτο θετικό κρούσμα σε φοιτήτρια Ιατρικής στο ΑΠΘ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αθήνα: Πυρκαγιά σε στριπτιζάδικο – Πανικός στη Μιχαλακοπούλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.