ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθήνα: Σε ποιο σημείο της ασφάλτου η θερμοκρασία έφτασε στους 94 βαθμούς Κελσίου

Σοκάρει το εύρυμα από θερμική κάμερα πως άσφαλτος έπιασε 94 βαθμούς κελσίου στην Αθήνα.
Αθήνα: Σε ποιο σημείο της ασφάλτου η θερμοκρασία έφτασε στους 94 βαθμούς Κελσίου

Συνεχίζεται το κύμα καύσωνα στην χώρα μας και ο καιρός είναι για ακόμα μία ημέρα ιδιαίτερα ζεστός, φτάνοντας τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Τα ευρύματα λόγω καύσωνα… σοκάρουν από τη θερμική κάμερα του drone που χρησιμοποίησε η ομάδα Up Stories σε συνεργασία με τον χειριστή Βασίλη Γαλανάκη, καταγράφοντας τις θερμοκρασίες μέσα στην Αθήνα.

Η πόλη «βράζει» και είναι τρομερό πως στα περισσότερα σημεία η θερμοκρασία ξεπερνάει τους 70 βαθμούς Κελσίου, φτάνοντας ακόμα και τους 94 βαθμούς Κελσίου.

Η πτήση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25 Ιουλίου στην περιοχή της Λεωφόρου Αθηνών και του Κηφισού.

Στην οροφή των πρακτορείων του ΚΤΕΛ στον Κηφισό έφτασε η θερμοκρασία άγγιξε τους 80 βαθμούς, με τη ζέστη να είναι αφόρητη, δημιουργώντας έναν «φούρνο» εντός.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στη θερμοκρασία που καταγράφηκε στην πεζογέφυρα του Κηφισού, όπου καταγράφηκαν 94,2 βαθμοί Κελσίου.

Ο υδράργυρος ξεπέρασε σε πολλές πόλεις τους 40 βαθμούς, στη νησιωτική χώρα τους 33 με 35 ενώ στα νησιά του Ιονίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου.




Αθήνα: Σε υψηλά επίπεδα η θερμοκρασία και σήμερα (26/7)

Σε υψηλά επίπεδα κινείται η θερμοκρασία και σήμερα, Τρίτη 26 Ιουλίου, με τον καύσωνα να επιμένει παρότι θα υπάρξει μια ελαφριά πτώση σε σχέση με τον καύσωνα των προηγούμενων μερών σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στις μέγιστες τιμές της τους 36 με 37 βαθμούς. Στις Κυκλάδες μόνο θα βρίσκεται σε χαμηλότερα επίπεδα χωρίς να ξεπερνάει τους 32 βαθμούς.

Στην Αθήνα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αθήνα: Σε ποιο σημείο της ασφάλτου η θερμοκρασία έφτασε στους 94 βαθμούς Κελσίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.