ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άθλιες εικόνες στη Θεσσαλονίκη μετά τη βόλτα των πολιτών (pics)

Άθλια η εικόνα, με την Α’ προβλήτα του λιμανιού να έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο μετά τη χθεσινή βόλτα… Στη Θεσσαλονίκη με τα καταστήματα εστίασης να παραμένουν κλειστά, ο κόσμος πηγαίνει σε πάρκα, πλατείες και λιμάνια για τη βόλτα του, πολλές φορές, δε, κρατώντας στα χέρια φαγητό και ποτό. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι πολλοί...
Άθλιες εικόνες στη Θεσσαλονίκη μετά τη βόλτα των πολιτών (pics)

Άθλια η εικόνα, με την Α’ προβλήτα του λιμανιού να έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο μετά τη χθεσινή βόλτα…

Στη Θεσσαλονίκη με τα καταστήματα εστίασης να παραμένουν κλειστά, ο κόσμος πηγαίνει σε πάρκα, πλατείες και λιμάνια για τη βόλτα του, πολλές φορές, δε, κρατώντας στα χέρια φαγητό και ποτό.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι πολλοί έχουν μετατρέψει σε καφετέριες και φαγάδικα τους δημόσιους εξωτερικούς χώρους, με παρέες να μαζεύονται και να τρώνε και να πίνουν έξω, σε παγκάκια, πεζούλια και σκαλοπάτια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυψέλη – Επεισόδια: Αδύνατον να κυνηγάει η αστυνομία τον κόσμο (vids)

Οι εικόνες, ωστόσο, από τη Θεσσαλονίκη, μία ημέρα αφότου χιλιάδες ξεχύθηκαν για την απογευματινή βόλτα τους στο λιμάνι, είναι επιεικώς άθλια.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στη σελίδα «Active Thessaloniki» στο Facebook και δημοσιεύτηκαν στο thestival.gr, η Α’ προβλήτα του λιμανιού έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο!

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτή την τραγική εικόνα:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άθλιες εικόνες στη Θεσσαλονίκη μετά τη βόλτα των πολιτών (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.