ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθώος ο Ριχάρδος – Αλέξης Κούγιας: Εκτεθειμένοι όσοι παραβίασαν το τεκμήριο αθωότητας

Αθώος ο ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος Μυλωνάς – Ο Αλέξης Κούγιας καταπέλτης για όσους επιπόλαια παραβίασαν το τεκμήριο αθωότητας των κατηγορουμένων Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάσσεται από όλες τις κατηγορίες που είχαν απαγγελθεί σε βάρος του τον Νοέμβριο του 2018 ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος Μυλωνάς. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κ. Πανταζή, ο ενεχυροδανειστής «απαλλάχθηκε...
Αθώος ο Ριχάρδος – Αλέξης Κούγιας: Εκτεθειμένοι όσοι παραβίασαν το τεκμήριο αθωότητας

Αθώος ο ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος Μυλωνάς – Ο Αλέξης Κούγιας καταπέλτης για όσους επιπόλαια παραβίασαν το τεκμήριο αθωότητας των κατηγορουμένων

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάσσεται από όλες τις κατηγορίες που είχαν απαγγελθεί σε βάρος του τον Νοέμβριο του 2018 ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος Μυλωνάς.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κ. Πανταζή, ο ενεχυροδανειστής «απαλλάχθηκε πλήρως και οριστικώς από όλες τις κατηγορίες για α) συγκρότηση εγκληματικής οργανώσεως, β) λαθρεμπορία και γ) νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες».

 

Οι κατηγορίες που κατέπεσαν

Παράλληλα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «όπως από την πρώτη στιγμή είχαμε διατρανώσει, ο εντολέας μας ουδέποτε αναμείχθηκε σε δήθεν «παράνομες εξαγωγές χρυσού», δραστηριοποιούμενος επαγγελματικά με καθόλα νόμιμο τρόπο, έχοντας δεκάδες καταστήματα που πάντοτε λειτουργούσαν (και λειτουργούν) με γνώμονα την τήρηση του νόμου».

Επίσης έκανε λόγο για κατασκευασμένη «άθλια ιστορία» από κάποιους κρατικούς υπαλλήλους που παραπλάνησαν «την Δικαιοσύνη σε άσκηση μιας άδικης ποινικής διώξεως…».

 

Η ανακοίνωση

Πιο συγκεκριμένα σε κοινή τους δήλωση οι δικηγόροι του  μεταξύ των οποίων και ο Αλέξης Κούγιας  αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι «η συγκεκριμένη κρίση της δικαιοσύνης εκθέτει όσους επιπόλαια παραβίασαν το τεκμήριο αθωότητας των κατηγορουμένων» επισημαίνοντας ότι «ευτυχώς στην πατρίδα μας υπάρχει Κράτος Δικαίου».

«Με το υπ’ αριθμόν 1042/2021 Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχθησαν όλων των κατηγοριών οι εντολείς μας.

Η συγκεκριμένη κρίση της δικαιοσύνης εκθέτει όσους επιπόλαια παραβίασαν το τεκμήριο αθωότητας των κατηγορουμένων και συγχρόνως αποτελεί έναυσμα για γόνιμο προβληματισμό και αυτοσυγκράτηση στους αυτόκλητους “εισαγγελείς”, που με ευκολία διαπομπεύουν και διασύρουν ανθρώπους, μόνο από το γεγονός ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος τους!!

Ευτυχώς στην πατρίδα μας υπάρχει Κράτος Δικαίου!!!» αναφέρεται συγκεκριμένα στη δήλωσή τους.

με πληροφορίες απο ΑΠΕ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αθώος ο Ριχάρδος – Αλέξης Κούγιας: Εκτεθειμένοι όσοι παραβίασαν το τεκμήριο αθωότητας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.