ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθωώθηκαν η Ηριάννα και ο Περικλής

Αν και η εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή τους
Αθωώθηκαν η Ηριάννα και ο Περικλής

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης (28/6) ανακοινώθηκε η τελική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου για την υπόθεση της Ηριάννας και του Περικλή. Και οι δύο αθωώθηκαν ομόφωνα.

Να σημειωθεί πως η εισαγγελέας προηγουμένως είχε εισηγηθεί την ενοχή τους.

Η πρόταση της, προκάλεσε αρκετές φορές την αντίδραση των μελών του ακροατηρίου, ιδίως όταν υποστήριξε ότι οι δυο κατηγορούμενοι έχουν σφικτό εναγκαλισμό με τα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Η εισαγγελέας στην πρόταση της υποστήριξε ότι η πραγματογνωμοσύνη του dna που έγινε από τα εργαστήρια της ΕΛΑΣ είναι αξιόπιστη και συνάδει με τα διεθνή πρότυπα και πρωτόκολλα ενώ η μέθοδος που ακολουθήθηκε είναι αξιόπιστη και εμπεριστατωμένη.

Κατά την εισαγγελέα οι δυο κατηγορούμενοι, ανεξάρτητα εάν το αρνούνται για υπερασπιστικούς λόγους, είναι μέλη της ΣΠΦ με σκοπό την τέλεση αδικημάτων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αθωώθηκαν η Ηριάννα και ο Περικλής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.