Με απόφαση της κυβέρνησης έκτακτα ανοίγουν καταστήματα στην Αττική στον βόρειο αλλά και στον ανατολικό της τομέα.

Όπως αποφασίστηκε έκτακτα από την κυβέρνηση καταστήματα πώλησης θερμαντικών σωμάτων και λιανικό εμπόριο σιδηρικών, χρωμάτων και τζαμιών ανοίγουν στην Αττική στον βόρειο αλλά και στον ανατολικό της τομέα λόγω των καιρικών συνθηκών.

Η απόφαση της κυβέρνησης έρχεται λίγα 24ωρα μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας «Μήδεια», ενώ τουλάχιστον 3.500 σπίτια δεν έχουν ρεύμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γενικού γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτη Σταμπουλίδη από σήμερα έως τις 28/2 επιτρέπεται η λειτουργία των καταστημάτων στον Βόρειο και Ανατολικό τομέα της Περιφέρειας Αττικής που πωλούν συσκευές θέρμανσης μη ηλεκτρικές καθώς και λιανικό εμπόριο σιδηρικών, χρωμάτων τζαμιών κλπ

Συνεχίζονται οι εργασίες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ στις γραμμές Μέσης Τάσης στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγ.Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο, για την επανηλεκτροδότηση άλλων περίπου 3.500 νοικοκυριών, όπως ενημέρωσε το πρωί της Παρασκευής ο ΔΕΔΔΗΕ.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι η χιονόπτωση που έπληξε τις περιοχές των Βορείων Προαστίων μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Μήδεια, συνεχίζει να προκαλεί πτώσεις δέντρων λόγω του συσσωρευμένου όγκου χιονιού.

Αντετοκούνμπο: Τα «μαγικά» του κόντρα στους Ράπτορς (vid)

Ιστορική στιγμή: Το «Perseverance» προσεδαφίστηκε στον Άρη – Ξεκινά η αναζήτηση εξωγήινης ζωής

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.