ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αττική-Μπλακ άουτ σε πολλές περιοχές του Λεκανοπεδίου

Αττική-Μπλακ άουτ: Στο σκοτάδι βυθίστηκε μέρος του Λεκανοπεδίου την Κυριακή (7/2), λόγω έκρηξης σε υποσταθμό της ΔΕΗ στον Ασπρόπυργο.
Αττική-Μπλακ άουτ σε πολλές περιοχές του Λεκανοπεδίου

Αττική-μπλακ-άουτ: Στο σκοτάδι βυθίστηκε μετά τις 22:30 μεγάλο μέρος του Λεκανοπεδίου και συγκεκριμένα σε πολλές περιοχές της δυτικής Αττικής, των νοτίων προαστίων, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας.

Αττική-Μπλακ άουτ: Η πτώση του ρεύματος έγινε ξαφνικά το βράδυ της Κυριακής (7/2) με κάποιες από τις περιοχές αντιμετώπισαν πρόβλημα να είναι το Χαϊδάρι, η Νέα Σμύρνη, το Παγκράτι, το Κερατσίνι, τη Γλυφάδα, το Παλαιό Φάληρο, η Νίκαια, τα Πετράλωνα, το Περιστέρι, η Καλλιθέα, ο Άλιμος, το Μπραχάμι, η Σαλαμίνα, ταΜέγαρα και μεγάλα τμήματα του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μπλακ άουτ προκλήθηκε από φωτιά που ξέσπασε σε υποσταθμό της ΔΕΗ στον Ασπρόπυργο.

Έχουν γίνει, μάλιστα, κλήσεις στην Πυροσβεστική για παροχή βοήθειας σε Κουκάκι, Ηλιούπολη και Εξάρχεια.

Πριν από λίγη ώρα το ρεύμα επανήλθε σε ορισμένες περιοχές όπως το Παγκράτι και τη Γλυφάδα.

Σε Υμηττό και Άγιο Δημήτριο η διακοπή κράτησε για μισή ώρα, με το ρεύμα να επανέρχεται λίγο μετά τις 11 το βράδυ.

Στο κέντρο της Αθήνας η διακοπή κράτησε 20 λεπτά και ήρθε γύρω στις 11 και 20. Λίγη ώρα αργότερα αποκαταστάθηκε η ρευματοδότηση και σε άλλες περιοχές, χωρίς όμως να υπάρξει πλήρης επναφορά του ρεύματος παντού.

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αττική-Μπλακ άουτ σε πολλές περιοχές του Λεκανοπεδίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.