ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αττική Οδός: Περιπολικό άρπαξε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς

Αττική Οδός: Φωτιά ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου (8/6) σε αυτοκίνητο, λίγο μετά τα διόδια του Κορωπίου. Το όχημα που τυλίχθηκε στις φλόγες ήταν τελικά ένα περιπολικό που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου, στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Για λίγη ώρα προκλήθηκε ένας μικρός πανικός, ωστόσο το περιστατικό δεν έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις. Όπως έγινε γνωστό δεν...
Αττική Οδός: Περιπολικό άρπαξε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς

Αττική Οδός: Φωτιά ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου (8/6) σε αυτοκίνητο, λίγο μετά τα διόδια του Κορωπίου. Το όχημα που τυλίχθηκε στις φλόγες ήταν τελικά ένα περιπολικό που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου, στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Για λίγη ώρα προκλήθηκε ένας μικρός πανικός, ωστόσο το περιστατικό δεν έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Όπως έγινε γνωστό δεν υπήρξαν τραυματίες. Επί τόπου βρέθηκαν έξι πυροσβέστες με δυο οχήματα, που κατάφεραν άμεσα να σβήσουν τη φωτιά.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 9:50 και επειδή σημειώνονταν εκρήξεις λόγω της διαρροής καυσίμου, η τροχαία έκλεισε για δέκα λεπτά τα διόδια Κορωπίου. Αποτέλεσμα να προκληθεί μια μικρή ταλαιπωρία για τους οδηγούς.

Να σημειώσουμε ότι το περιπολικό, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, άνηκε στο Τμήματος Αλλοδαπών Λαυρίου.

Το θετικό ήταν πως ο αστυνομικός που επέβαινε μόνος στο όχημα κατάλαβε πως έβγαιναν καπνοί από τη μηχανή και είχε την ψυχραιμία να σταματήσει στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης και να βγει από το όχημα.

Το καμένο αυτοκίνητο παρέμεινε για αρκετή ώρα στο σημείο, ωστόσο η κυκλοφορία έχει πλέον αποκατασταθεί.

Αττική Οδός: Δείτε την ανάρτηση της πυροσβεστικής στην σελίδα που διατηρεί στο Twitter

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αττική Οδός: Περιπολικό άρπαξε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.