ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αττική – Παραλίες: Λουόμενοι αποχωρούσαν για να μην προκαλέσουν συνωστισμό (vid)

Αττική – Παραλίες: «Βούλιαξαν» την Κυριακή (23/8) οι παραλίες στο Λεκανοπέδιο καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες έστειλαν πολύ κόσμο στη θάλασσα. Οι θερμοκρασία των 38 βαθμών Κελσίου που είχαμε σήμερα στην πρωτεύουσα οδήγησε πολλούς Αθηναίους σε κοντινές αποδράσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το παρακάτω ρεπορτάζ από την παραλία της Γλυφάδας στην οποία υπήρχε αρκετός κόσμος. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνημα...
Αττική – Παραλίες: Λουόμενοι αποχωρούσαν για να μην προκαλέσουν συνωστισμό (vid)

Αττική – Παραλίες: «Βούλιαξαν» την Κυριακή (23/8) οι παραλίες στο Λεκανοπέδιο καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες έστειλαν πολύ κόσμο στη θάλασσα.

Οι θερμοκρασία των 38 βαθμών Κελσίου που είχαμε σήμερα στην πρωτεύουσα οδήγησε πολλούς Αθηναίους σε κοντινές αποδράσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το παρακάτω ρεπορτάζ από την παραλία της Γλυφάδας στην οποία υπήρχε αρκετός κόσμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνημα για αίτημα στη Βουλή: «Κατάργηση των φασιστικών ιατρικών διατάξεων»

Πάντως ο κόσμος τηρούσε κάποιες αποστάσεις όπως ορίζουν τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊού.

Μάλιστα οι λουόμενοι θα μπορούσαν να είναι και περισσότεροι, ωστόσο κάποιοι που έφταναν στην συγκεκριμένη παραλία, τελικά αποχωρούσαν. Προφανώς γιατί δεν ήθελαν να προκαλέσουν μεγαλύτερο συνωστισμό.

Αττική – Παραλίες: Δείτε το παρακάτω ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αττική – Παραλίες: Λουόμενοι αποχωρούσαν για να μην προκαλέσουν συνωστισμό (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.