ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αττική: Ρεκόρ διετίας έκανε το μποτιλιάρισμα λίγο πριν το lockdown

Λίγες ώρες πριν η χώρα μπει σε καθεστώς lockdown και στην Αττική καταγράφηκε ρεκόρ διετίας στο μποτιλιάρισμα, τις τελευταίες δύο ημέρες. «Πλημμύρισαν» από κόσμο οι δρόμοι της Αττικής με το άκουσμα του ολικού lockdown, με τον κόσμο να σπεύδει ώστε να κάνει τα ψώνια του. Η μαζική έξοδος του κόσμου, έφερε τεράστια κυκλοφοριακή συμφόρηση και...
Αττική: Ρεκόρ διετίας έκανε το μποτιλιάρισμα λίγο πριν το lockdown

Λίγες ώρες πριν η χώρα μπει σε καθεστώς lockdown και στην Αττική καταγράφηκε ρεκόρ διετίας στο μποτιλιάρισμα, τις τελευταίες δύο ημέρες.

«Πλημμύρισαν» από κόσμο οι δρόμοι της Αττικής με το άκουσμα του ολικού lockdown, με τον κόσμο να σπεύδει ώστε να κάνει τα ψώνια του.

Η μαζική έξοδος του κόσμου, έφερε τεράστια κυκλοφοριακή συμφόρηση και σύμφωνα με στοιχεία Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής στις 5:30 μ.μ της Παρασκευής η κίνηση στους δρόμους έφτασε στο απόγειο, ενώ καταγράφηκε… ρεκόρ τις τελευταίες δύο ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εθνική Οδός: Απίστευτο! Πόσες χιλιάδες αυτοκίνητα πέρασαν τα διόδια (vid)

Σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 33% αυξημένη και 15% παραπάνω από την περσινή παραμονή Χριστουγέννων, όπου παραδοσιακά παρατηρείται η πιο έντονη κίνηση του έτους.

Χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός πως ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών μέχρι τις 3:30 μ.μ της Παρασκευής κατέγραψε μεσοσταθμική αύξηση του τζίρου της τάξης του 20%, στα καταστήματα του κέντρου.

Δείτε χαρακτηριστικά τα βίντεο από το protothema.gr:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αττική: Ρεκόρ διετίας έκανε το μποτιλιάρισμα λίγο πριν το lockdown», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.