ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αττική – Σύγκρουση οχημάτων! Τρελό μποτιλιάρισμα στην Αθηνών – Λαμίας! (pics)

Αττική: Τρελό μποτιλιάρισμα στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας έχει φέρει ένα τροχαίο ατύχημα, με την ταλαιπωρία του κόσμου να είναι τεράστια.
Αττική – Σύγκρουση οχημάτων! Τρελό μποτιλιάρισμα στην Αθηνών – Λαμίας! (pics)

Αττική: Τρελό μποτιλιάρισμα στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας έχει φέρει ένα τροχαίο ατύχημα, με την ταλαιπωρία του κόσμου να είναι τεράστια.

Τα κυκλοφοριακά προβλήματα στην Αττική δεν έχουν τελειωμό σήμερα (12/4), καθώς μετά το μποτιλιάρισμα στον Σκαραμαγκά το μεσημέρι, αυτή την ώρα γίνεται «χαμός» στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.

Αφορμή αποτελεί η σύγκρουση οχημάτων στο ύψος του Δυρραχίου στο ρεύμα προς Πειραιά, χωρίς ακόμα να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το τι έχει συμβεί και ενώ ασθενοφόρα σπεύδουν στο σημείο. Ήδη στο σημείο έχουν φτάσει τρία οχήματα του ΕΚΑΒ.

Από την τροχαία γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας προκειμένου να γίνει αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας, ενώ όπως φαίνεται υπάρχουν ουρές χιλιομέτρων.

Οι φωτεινές πινακίδες που βρίσκονται στο δρόμο προειδοποιούν για το ατύχημα, εφιστώντας την προσοχή τους οδηγούς.

Ήδη οι άντρες της πυροσβεστικής έχουν ρίξει άμμο και στις τέσσερις λωρίδες του δρόμου.
Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες του Sportime:

Δείτε το χάρτη αυτή την ώρα…

Σε μία πολύ μεγάλη ταλαιπωρία υποχρεώθηκαν εκατοντάδες οδηγοί στον Σκαραμαγκά, που είχαν «κολλήσει» στην ουρά αφού μετανάστες έκλεισαν τον δρόμο και εμπόδισαν την κυκλοφορία.

Το μποτιλιάρισμα είχε πάρει έκταση πολλών χιλιομέτρων, με την ουρά να φτάνει μέχρι την Ελευσίνα και την ταλαιπωρία των οδηγών να είναι ιδιαίτερα μεγάλη.

Να θυμίσουμε ότι στην περιοχή υπάρχει Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων & Μεταναστών.

Μητσοτάκης – Έκκληση στους πολίτες: «Κάντε το εμβόλιο»

Γιώργος Καραϊβάζ: Στο «μικροσκόπιο» οι δύο δολοφόνοι – Το κίνητρο της δολοφονίας το «κλειδί» για την εξιχνίαση

VIRAL – Ρωσία: Σκύλος κλέβει το μικρόφωνο ρεπόρτερ σε live μετάδοση

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αττική – Σύγκρουση οχημάτων! Τρελό μποτιλιάρισμα στην Αθηνών – Λαμίας! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.