ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αττικό Άλσος: Χάνεται η ελεύθερη πρόσβαση – Ο Ζαννιάς έβγαλε τον Πατούλη στη σέντρα

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει στο Αττικό Άλσος μετά την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής με αποτέλεσμα να τοποθετηθεί και ο Σπύρος Ζαννιάς
Αττικό Άλσος: Χάνεται η ελεύθερη πρόσβαση – Ο Ζαννιάς έβγαλε τον Πατούλη στη σέντρα

Τα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό στο Αττικό Άλσος προκαλούν αντιδράσεις και σηκώνουν συζήτηση. Βασικός λόγος αποτελεί η απόφαση της Περιφέρειας Αττικής να πετάξει εκτός γηπέδων δεκάδες αθλούμενους. Επέλεξε να παραχωρήσει τα γήπεδα τένις που βρίσκονται εντός του χώρου στον Όμιλο Αντισφαίρισης της Νέας Ιωνίας.

Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, υπήρξε και κινητοποίηση από ανθρώπους που αθλούνται στον συγκεκριμένο χώρο. Συγκεκριμένα στις 26 Σεπτεμβρίου έδωσαν το παρών στον χώρο και μαζί τους ήταν και ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Αττικής.

Μεταξύ άλλων δήλωσε πως στηρίζει την προσπάθεια και πως «οι δημόσιοι ελεύθεροι χώροι είναι για να τους απολαμβάνουν, έχουν πληρωθεί από τον λαό δύο και τρεις φορές και δεν έχει κανένας δικαίωμα να τους κλειδώνει». Παρούσα ήταν και η Βαγγελιώ Βουρλόκα εκ μέρους της «Λαϊκής Συσπείρωσης Αθήνας». Τόνισε, μάλιστα, πως τα όσα συμβαίνουν θα έπρεπε να θορυβήσουν τον κόσμο γιατί δείχνουν τι θα ακολουθήσει με τα γήπεδα 5×5 ή και συνολικά το ίδιο το Αττικό Άλσος.

Επί του θέματος, τοποθετήθηκε και ο Σπύρος Ζιαννιάς με ανάρτησή του στο Facebook. Ο Προέδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας και Αντιπρόεδρος της Tennis Europe έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στην Περιφέρεια Αττικής.

Αναλυτικά: «Αττικό Άλσος! Γκέλα Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη!

Η Περιφέρεια & ο Γιώργος Πατούλης έκαναν λάθος!

Κόκκινη κάρτα από τους Πολίτες που αγαπούν τον Αθλητισμό!

Εδώ και μέρες, παραχωρήθηκαν στον Σύλλογο Τένις της Ν. Ιωνίας, εκτός Δήμου Αθήνας, τα γήπεδα Τένις του Αττικού Άλσους.

Πρόγραμμα που ξεκίνησε ο ΓΓΑ Παναγιώτης Μπιτσαξής, η Περιφερειάρχης Ντίνα Μπέη, η Ε.Φ.Ο.Α. και προσωπικά εγώ, για να αθλούνται δωρεάν οι Πολίτες του Λεκανοπεδίου.

Η απόφαση παραχώρησης του Γιώργου Πατούλη πρέπει να ανακληθεί άμεσα!

Κανένας δεν μπορεί να “λαϊκίζει” στη πλάτη της Αττικής, ιδιαίτερα χρησιμοποιώντας “εργάτες” του Τένις, όπως ο Δημήτρης Μίχος.

Κύριε Περιφερειάρχη,

Φίλε Γιώργο, γνωρίζοντας την ευαισθησία σου για τον Αθλητισμό, σε παρακαλώ να ανακαλέσεις την παραχώρηση.

Η έκταση ανήκει στην Αττική και στους Πολίτες της, για να συνεχίσουν να αθλούνται δωρεάν.

Περιμένω απάντηση.

Σπύρος Ζαννιάς».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αττικό Άλσος: Χάνεται η ελεύθερη πρόσβαση – Ο Ζαννιάς έβγαλε τον Πατούλη στη σέντρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.