ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αττικό Μετρό: Νέος πρόεδρος ο Νίκος Ταχιάος

Αττικό Μετρό: Από την υποψηφιότητα στη Δημαρχεία της Θεσσαλονίκης στο Αττικό Μέτρο! Ο Νίκος Ταχιάος αναμένεται να τοποθετηθεί στην θέση του προέδρου της εταιρίας.
Αττικό Μετρό: Νέος πρόεδρος ο Νίκος Ταχιάος

Αττικό Μετρό: Από την υποψηφιότητα στη Δημαρχεία της Θεσσαλονίκης στο Αττικό Μέτρο! Ο Νίκος Ταχιάος αναμένεται να τοποθετηθεί στην θέση του προέδρου της εταιρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, επιθυμεί να καταδείξει το ενδιαφέρον της για την ολοκλήρωση του μετρό της Θεσσαλονίκης. Και η τοποθέτηση του Νίκου Ταχιάου στη συγκεκριμένη θέση σημαίνει πολλά.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες διευθύνων σύμβουλος της Αττικό Μετρό, θα οριστεί ο αρχιτέκτονας Νίκος Κουρέτας, ο οποίος έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στην ΕΡΓΟΣΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΠΑΟΚ: Η… επίθεση της Nova έφερε επίθεση!

Ο Νίκος Ταχιάος είναι το τοπογράφος μηχανικός στο επάγγελμα. Είναι πρώτος επιλαχών βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ ενώ ήταν και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Μαΐου.

Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των δημοτικών εκλογών, ο κ. Ταχιάος είχε συγκρουστεί με τον νυν πρόεδρο της Αττικό Μετρό Γιάννη Μυλόπουλο για το θέμα του μετρό Θεσσαλονίκης.

Το ίδιο είχε κάνει και με την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportimeστο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αττικό Μετρό: Νέος πρόεδρος ο Νίκος Ταχιάος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.