ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Ανοιχτό και πάλι για το κοινό (vid)

Επανέρχονται οι επισκέπτες σιγά σιγά στο μεγαλύτερο ζωολογικό πάρκο της Ελλάδας που είχε κλείσει λόγω κορονοϊού.
Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Ανοιχτό και πάλι για το κοινό (vid)

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Στη διάθεση του κοινού της Αττικής βρίσκεται και πάλι ο όμορφος αυτός χώρος ο οποίος είχε παραμείνει κλειστός για αρκετό καιρό λόγω του κορονοϊού

Για την ευχάριστη είδηση μίλησε στην ΕΡΤ ο Ζαν Ζακ Λεσουέρ, ιδιοκτήτης του Αττικού Πάρκου.Επανέρχονται οι επισκέπτες σιγά σιγά στο μεγαλύτερο ζωολογικό πάρκο της Ελλάδας το οποίο δοκιμάστηκε αρκετά λόγω έλλειψης εσόδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Πώς μπορείς να… πλακωθείς στο ξύλο με ασφάλεια (vid)

Πλέον όμως το Αττικό Πάρκο είναι και πάλι ανοικτό με τον κόσμο να το προτιμά και πάλι για τη βόλτα του ώστε να βρεθεί κοντά στα πάνω από 2.000 ζώα που διαθέτει.

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Δείτε το ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Ανοιχτό και πάλι για το κοινό (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.