ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυγενάκης: Επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο
Αυγενάκης: Επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Αυγενάκης: Επισκέφθηκε το Οικουμενικό Πατριαρχείο o υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ο πολιτικός συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Συζήτησαν για τη διακονία και τις πρωτοβουλίες της Μητρός Εκκλησίας.

Παράλληλα, αναφέρθηκαν σε θέματα που σχετίζονται με  την Ομογένεια της Πόλης και γενικότερα με το Ορθόδοξο ποίμνιο στην Τουρκία».

Ιδού η ενημέρωση από τη ΓΓΑ:

«Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδος στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη, 13 Αυγούστου, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδος κ.Λευτέρης Αυγενάκης.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Ο κ.Αυγενάκης, που συνοδευόταν από την σύζυγό του, κ.Λένα Μπανιά, και τη Γενική Πρόξενο της Ελλάδος στην Πόλη κ.Γεωργία Σουλτανοπούλου, έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος τον συνεχάρη για την ανάληψη των υπουργικών καθηκόντων του.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους, συζήτησαν για τη διακονία και τις πρωτοβουλίες της Μητρός Εκκλησίας, καθώς και θέματα που σχετίζονται με  την Ομογένεια της Πόλης και γενικότερα με το Ορθόδοξο ποίμνιο στην Τουρκία».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυγενάκης: Επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.