ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Άβολη» αλήθεια είπε ο Βερύκιος: «Ταλαιπωρούμαι συνέχεια από ιώσεις – Αυτά δεν τα είχαμε πριν τα εμβόλια»

Ο Δήμος Βερύκιος είπε πρόσφατα στον αέρα του Alpha, πως το ανοσοποιητικό του αποδυναμώθηκε μετά τα εμβόλια που έκανε
«Άβολη» αλήθεια είπε ο Βερύκιος: «Ταλαιπωρούμαι συνέχεια από ιώσεις – Αυτά δεν τα είχαμε πριν τα εμβόλια»

Εμβόλια – παρενέργειες: Αν μη τι άλλο, ο Δήμος Βερύκιος είναι άνθρωπος που πολλές φορές δεν διστάζει να καταθέσει δημόσια την κάθε σκέψη του, όσο «αντισυμβατική» και αν μοιάζει στον κόσμο της τηλεόρασης. Μπορεί αρκετές φορές να έχει παρεξηγηθεί για τον αυθορμητισμό του, όμως το να λέει κανείς ανοιχτά αυτό που σκέφτεται και υποψιάζεται, έχει καταντήσει πολύ σπάνιο στο τηλεοπτικό πεδίο των media.

Σε μια σχετικά πρόσφατη εμφάνιση του στην εκπομπή Happy Day στον Alpha, o Δήμος Βερύκιος βγήκε σε τηλεπαράθυρο και άρχισε να λέει πως ταλαιπωρείται συχνά από ιώσεις, των οποίων τα συμπτώματα διαρκούν πολλές ημέρες.

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε μήπως η ίωση τον «πέτυχε» με αδύναμο ανοσοποιητικό, ο Δήμος Βερύκιος απάντησε «δεν ξέρω, πριν τα εμβόλια δεν το είχαμε». Αμέσως όσοι βρίσκονταν στο πάνελ αντέδρασαν με ένα σφιγμένο χαμόγελο αμηχανίας και όλα μαρτυρούσαν μια «άβολη» στιγμή για όλους, εκτός από τον Δήμο Βερύκιο. «Τι να πω, αυτή είναι η πραγματικότητα», είπε στη συνέχεια ο γνωστός δημοσιογράφος, με τους παρουσιαστές αμέσως να επιχειρούν να αλλάξουν κατεύθυνση στην κουβέντα.

Όμως ο Δήμος Βερύκιος απλά είπε αυτό που συζητούν μεταξύ τους πάρα πολλοί πολίτες οι οποίοι εμβολιάστηκαν και είδαν στη συνέχεια το ανοσοποιητικό τους να αποδυναμώνεται και να βάλλονται συνεχώς από ιώσεις. Και ουδείς ενδιαφέρεται να ενημερώσει τον κόσμο υπεύθυνα γιατί συμβαίνει αυτό. Η αφωνία των – κάποτε λαλίστατων – «ειδικών» θυμίζει τη γνωστή φράση που λέει «μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται».

Είναι και αυτό ένα ακόμα στιγμιότυπο που μαρτυρά την «ομερτά» που ισχύει ακόμα στα ελληνικά ΜΜΕ, για τις σοβαρές παρενέργειες άλλα και την αναποτελεσματικότητα των mRNA σκευασμάτων. Σε άλλες χώρες της δύσης γίνονται πολιτικές παρεμβάσεις και ερωτήσεις, νομικές ενέργειες, άλλα και σοβαρές δημοσιογραφικές έρευνες για τις παρενέργειες και τους «ξαφνικούς» θανάτους που ως φαινόμενο ακολούθησε την περίοδο του μαζικού εμβολιασμού, άλλα στην Ελλάδα ακόμα και η λέξη εμβόλιο «απαγορεύεται» να λέγεται αν δεν έχει θετικό πρόσημο.

https://youtu.be/Y4qrhk9eIuU

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Άβολη» αλήθεια είπε ο Βερύκιος: «Ταλαιπωρούμαι συνέχεια από ιώσεις – Αυτά δεν τα είχαμε πριν τα εμβόλια»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.