ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός είναι ο Έλληνας δημοσιογράφος που επιτέθηκαν με μαχαίρι στην Eurovision!

Ο δημοσιογράφος Άγγελος Δαδάλιας, βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, όπου καλύπτει τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, για λογαριασμό ιστοσελίδας. Την ώρα που κατευθυνόταν στο στάδιο που πραγματοποιείται ο φετινός μουσικός διαγωνισμός, άγνωστος τον πλησίασε και του επιτέθηκε με μαχαίρι, με σκοπό τη ληστεία. Ο Δαδαλιάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του,...
Αυτός είναι ο Έλληνας δημοσιογράφος που επιτέθηκαν με μαχαίρι στην Eurovision!

Ο δημοσιογράφος Άγγελος Δαδάλιας, βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, όπου καλύπτει τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, για λογαριασμό ιστοσελίδας.

Την ώρα που κατευθυνόταν στο στάδιο που πραγματοποιείται ο φετινός μουσικός διαγωνισμός, άγνωστος τον πλησίασε και του επιτέθηκε με μαχαίρι, με σκοπό τη ληστεία.

Ο Δαδαλιάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο ήταν σε κατάσταση σοκ.

Στη φωτογραφία ο δημοσιογράφος εικονίζεται με την υποψήφια της ελληνικής αποστολής, Γιάννας Τερζή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτός είναι ο Έλληνας δημοσιογράφος που επιτέθηκαν με μαχαίρι στην Eurovision!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.