ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπάχαλο με τα Freedom Pass – voucher των 150 ευρώ – «Δεν ξέρουν τίποτε» στα ΚΕΠ!

Ένα μπάχαλο επικρατεί με τα Freedom pass, καθώς... μπορεί να άνοιξε η πλατφόρμα για τους εμβολιασμένους ηλικίας 18-25 ετών, όμως στα ΚΕΠ δεν ξέρουν απολύτως τίποτα!
Μπάχαλο με τα Freedom Pass – voucher των 150 ευρώ – «Δεν ξέρουν τίποτε» στα ΚΕΠ!

Ένα μπάχαλο επικρατεί με τα Freedom pass, καθώς… μπορεί να άνοιξε η πλατφόρμα για τους εμβολιασμένους ηλικίας 18-25 ετών, όμως στα ΚΕΠ δεν ξέρουν απολύτως τίποτα!

Ένα πραγματικό μπάχαλο έχει επικρατήσει μετά το άνοιγμα της ειδικής πλατφόρμας Freedom Pass, για τους νέους ηλικίας 18 -25 ετών που έχουν κάνει το εμβόλιο και δικαιούνται το voucher των 150 ευρώ, καθώς τα ΚΕΠ που είναι από τις αρμόδιες υπηρεσίες εξυπηρέτησης φαίνεται πως δεν γνωρίζουν τίποτα.

Πιο συγκεκριμένα, ούτε τα ΚΕΠ μπορούν να εξυπηρετήσουν τους νέους καθώς όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι δεν έχουν λάβει σχετική εγκύκλιο.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στα ΚΕΠ Αττικής, Παναγιώτης Κοχύλης, μιλώντας στο Open, επιβεβαίωσε ότι αναγκάζονται να διώχνουν τον κόσμο.

«Έρχεται κόσμος εδώ και τους λέμε ότι όταν δεν υπάρχει εγκύκλιος – οδηγία από το υπουργείο δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε. Το υπουργείο εδώ και πολύ καιρό βγάζει ανακοινώσεις και λέει ότι η τάδε υπηρεσία θα πρέπει να γίνει από το gov.gr και από τα ΚΕΠ. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Εμείς βρισκόμαστε έκθετοι προς τους πολίτες», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ αποκάλυψε πως ότι πληροφορίες έχουν είναι από τα κανάλια!

Δείτε τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων στα ΚΕΠ Αττικής στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Freedom pass: Πως θα πάρουν το voucher των 150 ευρώ οι εμβολιασμένοι 18-25 ετών

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Οργισμένη ανακοίνωση Κούγια για τον συνήγορο και τους γιατρούς

ΠΑΟΚ: «Επίσημη πρόταση για Τζιοβίνκο» – «Φουντώνουν» οι φήμες στην Αραβία!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπάχαλο με τα Freedom Pass – voucher των 150 ευρώ – «Δεν ξέρουν τίποτε» στα ΚΕΠ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.