ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπάχαλο: Το 112 έστειλε περσινό μήνυμα για την κακοκαιρία στην Κέρκυρα

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό. Λάθος μήνυμα από το 112, σε λάθος περιοχές και με περσινές οδηγίες.
Μπάχαλο: Το 112 έστειλε περσινό μήνυμα για την κακοκαιρία στην Κέρκυρα

112: Το επιτελικό κράτος για ακόμη μια φορά απέδειξε πως ενδιαφέρεται μόνο για το κομμάτι της επικοινωνίας και του χτισίματος του προφίλ της κυβέρνησης…

Έτσι λοιπόν, χθες το βράδυ εντελώς μηχανικά, είπαν να στείλουν alerts στα κινητά με ό,τι να ‘ναι μήνυμα, πιστεύοντας πως κανείς δεν θα το καταλάβει!

Μπέρδεψαν την «Αθηνά» του 2021, με τον «Ιανό» του 2020. Κακοκαιρίες και τα δύο και είπες από την Πολιτική Προστασία να τα μπερδέψουν μέσω του 11.

Με λίγα λόγια έστειλαν περσινές οδηγίες που είχαν προορισμό κατοίκους του Ιονίου και πιο συγκεκριμένα αφορούσαν την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο. Το μήνυμα είχε ημερομηνία 17/9/2020, όπως αναφέρει η corfupress.

Το μήνυμα, ωστόσο εστάλη σε κάτοικους της Κέρκυρας και ανέφερε πως οι πολίτες θα πρέπει να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις ενώ τους προέτρεπε να ασφαλίσουν αντικείμενα, τα οποία μπορούσαν να παρασυρθούν από τον άνεμο.

Όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες, όμως το μήνυμα στο 112 δεν πήγε μαζικά, όπως θα έπρεπε σε όλους τους κατοίκους αλλά παραδόθηκε μόνο σε ορισμένα κινητά, κυρίως σε αριθμούς, που ανήκουν στην Cosmote.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπάχαλο: Το 112 έστειλε περσινό μήνυμα για την κακοκαιρία στην Κέρκυρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.