ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπακογιάννης: «Αισθάνομαι σοκ και δέος»

Όσα είπε τόσο εκείνος όσο και ο Γιώργος Βουλγαράκης
Μπακογιάννης: «Αισθάνομαι σοκ και δέος»

Πάνω από 40% παίρνει ο Κώστας Μπακογιάννης, όπως όλα δείχνουν, στον Δήμο Αθηναίων. Σαφές το προβάδισμά του έναντι του Νάσου Ηλιόπουλου.

Ο ίδιος μιλώντας λίγο πριν τις 23:00 παρουσιάστηκε εμφανώς ικανοποιημένος. Ο Μπακογιάννης δεν έκρυψε πως δεν περίμενε τέτοιο αποτέλεσμα και έδωσε το σύνθημα για τις επαναληπτικές της επόμενης εβδομάδας.

Συγκεκριμένα είπε: «Αισθάνομαι πραγματικά σοκ και δέος μπροστά σε αυτό το απίθανο ποσοστό που έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Και επειδή έχω μία συγκίνηση θέλω να μου επιτρέψετε να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαρίστησε αυτή την καταπληκτική μας ομάδα και σε όλους τους ανταγωνιστές μου.

Κάθε ψήφος είναι ευθύνη. Κάθε ψήφος είναι εμπιστοσύνη. Και εμείς συνεχίζουμε γιατίαυτό ήταν μόνο το πρώτο ημίχρονο γιατί θέλουμε όλοι οι Αθηναίοι να αισθανθούν κομμάτι της αλλαγής που θέλουμε να φέρουμε στην πόλη. Για μία πόλη που μας ενώνει όλους. Να είστε καλά, πάμε δυνατά για την επόμενη Κυριακή».

Νωρίτερα είχε μιλήσει ο Γιώργος Βουλγαράκης, ο οποίος επεσήμανε ότι «σε ένα εξαιρετικά πολωμένο πολιτικό περιβάλλον, μέσα σε ιδιαίτερα αντίξοες επικοινωνιακές συνθήκες, με έλλειψη πόρων και μέσων, τον ενάμισι μήνα της προεκλογικής μας παρουσίας, κάναμε έναν ιδιαίτερα αξιοπρεπή, έντιμο και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα».

Ξεκαθάρισε, μάλιστα, πως «θεωρώ αυτονόητη την υποστήριξη από το συνδυασμό μας, την επόμενη Κυριακή, στο συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη».Τέλος, ευχαρίστησε τους Αθηναίους και τις Αθηναίες «που επέλεξαν το συνδυασμό μας. Ευχαριστώ τους υποψήφιους του «ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ» που με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση συμμετείχαν σ αυτόν τον αγώνα. Ευχαριστώ όλους όσοι εθελοντικά πίστεψαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε αυτήν την προσπάθεια».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπακογιάννης: «Αισθάνομαι σοκ και δέος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.