ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπαλαούρας για τη φωτογραφία με Γλέζο: «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη, ήταν λάθος» (pic)

O πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, έστειλε το δικό του μήνυμα, θέλοντας να ζητήσει συγγνώμη για τη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Μανώλη Γλέζο στο νοσοκομείο, ωστόσο ακόμα και αυτό δεν μπορεί να παραβλέψει την παντελώς άστοχη ενέργειά του. «Αναλαμβάνω απόλυτα ευθύνη. Έκανα τραγικό λάθος», σημειώνει μεταξύ άλλων ο Μάκης Μπαλαούρας, σε μήνυμα που...
Μπαλαούρας για τη φωτογραφία με Γλέζο: «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη, ήταν λάθος» (pic)

O πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, έστειλε το δικό του μήνυμα, θέλοντας να ζητήσει συγγνώμη για τη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Μανώλη Γλέζο στο νοσοκομείο, ωστόσο ακόμα και αυτό δεν μπορεί να παραβλέψει την παντελώς άστοχη ενέργειά του.

«Αναλαμβάνω απόλυτα ευθύνη. Έκανα τραγικό λάθος», σημειώνει μεταξύ άλλων ο Μάκης Μπαλαούρας, σε μήνυμα που έστειλε μέσω των social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μανώλης Γλέζος: Οι ήρωες δεν πεθαίνουν, υπνοβατεί η θωριά τους

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσίευσε φωτογραφία του με τον Μανώλη Γλέζο στο νοσοκομείο, την ώρα που ο τελευταίος έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Το γεγονός αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο, ξεσήκωσε κατακραυγή και έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο.

Μετά από όλα αυτά, η εν λόγω φωτογραφία… κατέβηκε, με τον Μπαλαούρα να στέλνει μήνυμα μεταμέλειας.

«Για photo με Γλέζο. δεν ήταν selfie. Ζητώ, ειλικρινά ταπεινά συγνώμη. Αναλαμβάνω απόλυτα ευθύνη. Έκανα τραγικό λάθος. Ήταν η τελευταία συζήτηση με Μανώλη, ήθελα να πιστοποιήσω τα λεγόμενα του. Είμαι συντετριμμένος..», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μπαλαούρας Γλέζος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαλαούρας για τη φωτογραφία με Γλέζο: «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη, ήταν λάθος» (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.