ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπαλάσκας για την… τρελή καταδίωξη του Mad Clip: «Όταν περνάς κόκκινο είναι σαν να βγάζεις πιστόλι»

Έντονο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η καταδίωξη του ράπερ από τις Αρχές, όταν δεν σταμάτησε για έλεγχο.
Μπαλάσκας για την… τρελή καταδίωξη του Mad Clip: «Όταν περνάς κόκκινο είναι σαν να βγάζεις πιστόλι»

Έντονο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η καταδίωξη του Mad Clip από τις Αρχές, όταν ο ράπερ δεν σταμάτησε για έλεγχο.

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της Πέμπτης (18/2) ο Mad Clip, δεν σταμάτησε σε σήμα που του έκαναν οι άντρες της ΔΙ.ΑΣ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένα ανθρωποκυνηγητό σε κεντρικούς δρόμ0υς της Αθήνας.

Λεπτομέρειες για την καταδίωξη αλλά και τα κόκκινα φανάρια, τα οποία πέρασε ο Mad Clip έδωσε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας με δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή.

Μετά την επιβολή στον ράπερ των προβλεπόμενων προστίμων, για άσκοπη μετακίνηση, αλλά και για τις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας αφέθηκε ελεύθερος.

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στο Mega για το εν λόγω περιστατικό, όπου και ανέφερε: «Λίγο παλαιότερα, αυτό ήταν το άρθρο 45 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για τις καταδιώξεις που έχουν πολύ επικίνδυνες διαστάσεις, διώκονταν διαφορετικά, πήγαινες στον εισαγγελέα, πήγαινες με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Ξαφνικά αυτό το αφαίρεσαν από τον ΚΟΚ και όταν καταδιώκεις ένα όχημα, ότι και αν έχει κάνει, δεν έχεις το δικαίωμα, μόνο να του κόψεις κλήση».

Μάλιστα σε συνέχεια των λεγομένων του ο κ. Μπαλάσκας είπε και το εξής: «Όταν περνάς κόκκινο είναι σαν βγάζεις ένα πιστόλι και να πυροβολείς έναν άνθρωπο στο κεφάλι».

Εξάλλου όπωπς αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Mad Clip αφού πέρασε τα 4 κόκκινα φανάρια έστριψε στα στενά του Μοσχάτου και για την ακρίβεια στην περιοχή, όπου βρίσκονται οι αεροπορικές εταιρίες πιστεύοντας ό,τι με τον τρόπο αυτό μπορεί να ξεφύγει.

Ωστόσο η έλλειψη κινητικότητας, που υπήρχε λόγω της ώρας δεν τον βοήθησε και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Μοσχάτου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαλάσκας για την… τρελή καταδίωξη του Mad Clip: «Όταν περνάς κόκκινο είναι σαν να βγάζεις πιστόλι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.