ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπάλλος: Κλειστά όλα τα σχολεία αύριο στην Αττική

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής, αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος».
Μπάλλος: Κλειστά όλα τα σχολεία αύριο στην Αττική

Η κακοκαιρία που έχει χτυπήσει τη χώρα, ο Μπάλλος έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα και έχουμε δει τριτοκοσμικές εικόνες. Η πιο χαρακτηριστική εικόνα είναι αυτή με τους μαθητές να φτιάχνουν γέφυρα από θρανία για να απεγκλωβιστούν από την τάξη.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μετά από τη σχετική ενημέρωση από την ΕΜΥ αποφάσισε ότι όλα τα σχολεία της Αττικής δεν θα λειτουργήσουν αύριο, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.

Η διακοπή της λειτουργίας τους αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Η Περιφέρεια Αττικής συνιστά σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις τις ώρες που είναι έντονα τα καιρικά φαινόμενα και να ακολουθούν τις οδηγίες προστασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καιρός- Μπάλλος: Ήρθε για τα καλά ο χειμώνας – Χιόνισε στη Φλώρινα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπάλλος: Κλειστά όλα τα σχολεία αύριο στην Αττική», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.