ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπάλλος – Προσοχή! Εκεί έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Δυτική, Κεντρική και Ανατολική Ατική αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα από τη συσσώρευση των υδάτων
Μπάλλος – Προσοχή! Εκεί έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Ο Μπάλλος, η κωδική ονομασία της κακοκαιρίς που πλήττει εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα ολόκληρη την Ελλάδα, συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα.

Τα 125mm βροχής που έπεσαν στο λεκανοπέδιο της Αττικής, το 1/3 δηλαδή της ετήσιας ποσότητας που πέφτει στην Αθήνα προκάλεσε υπερχείλιση ρεμάτων και δρόμων. Χαρακτηριστική η εικόνα από την υπόγεια γέφυρα στο ύψος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, που έχει καλύψει ολόκληρο ένα αστικό λεωφορείο.

Κι αυτό ακόμα μοιάζει να μην είναι το αποκορύφωμα των ζημιών, με το επόμενο 48ωρο να είναι ιδιαίτερα κρίσιμο λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Ως εκ τούτου, η κυκλοφορία έχει επηρεαστεί, με ουρές πολλών χιλιομέτρων να σχηματίζονται στις κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας. Ο Μπάλλος πλέον έχει προκαλέσει συσσώρευση υδάτων σε πολλά σημεία, καθιστώντας αδύνατη την κίνηση των οχημάτων.

Συγκεκριμένα, από τον μεγάλο όγκο νερού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ριζαρείου, στο ρεύμα προς Σπύρου Λούη, στο ύψος της Λεωφόρου Κηφισίας στο Χαλάνδι, την οδό Περισσού από την οδό Αγίων Αναργύρων στη Νέα Χαλκηδόνα, αλλά και στην Ανατολική Αττική, όπου η Κερατέα, στη λεωφόρο Βραυρώνος (χ/θ 4, θέση Γεφυράκι) στο ρεύμα από Μαρκόπουλο προς Βραυρώνα έχει μπλοκαριστεί για τα καλά.

Όσο για τη Δυτική Αττική, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει αποκατασταθεί, στην οδό Ιωνίας στο Μενίδι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπάλλος – Προσοχή! Εκεί έχει διακοπεί η κυκλοφορία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.