ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Απαράδεκτα φθηνό το νερό, εξωφρενική η σπατάλη του»!

Όσα είπε στην Υποεπιτροπή Υδατικών Πόρων της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος
Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Απαράδεκτα φθηνό το νερό, εξωφρενική η σπατάλη του»!

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Αίσθηση προκάλεσαν τα λόγια του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για το νερό, στην Υποεπιτροπή Υδατικών Πόρων της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος.

«Οι δήμοι ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν μια πολιτική στο βασικό θέμα, που είναι η τιμολόγηση. Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγή ώρας 2019: Πότε γυρίζουμε μια ώρα πίσω τα ρολόγια

«Άρα, θα ήταν καλό για την επιτροπή να ρίξουμε λίγο περισσότερο βάρος στο θέμα της διαχείρισης των υδάτινων πόρων, όταν πρόκειται για τις χρήσεις, οι οποίες είναι πολύ κοντά στην καθημερινότητα του ανθρώπου» προσέθεσε επίσης.

Η πρόεδρος της Επιτροπής και βουλευτής της ΝΔ, Διονυσία Αυγερινοπούλου, ζήτησε διευκρινίσεις από τον κ. Παπαδημητρίου, λέγοντάς του:

«Θα ήθελα κάποιες περαιτέρω λεπτομέρειες σε σχέση με το τι εννοούσατε, όταν αναφέρατε την τιμολόγηση του νερού. Θέλετε να συζητήσουμε το θέμα της τιμολόγησης του νερού; Πώς ακριβώς το εννοείτε, για να το καταγράψω σωστά».

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου της απάντησε:

«Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται αυτή τη στιγμή η παροχή του ύδατος, γίνεται σε τιμές που δεν προωθούν την ορθολογική και σωστή χρήση του ύδατος. Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα γιατί δεν έχει εξηγηθεί με ποιο τρόπο πρέπει να γίνεται αυτό και γιατί οι δήμοι δεν έχουν, ίσως, τους πόρους.

Νομίζω ότι πρέπει να πάρουμε την πρωτοβουλία να εξηγήσουμε γιατί πρέπει το νερό να έχει τη σωστή τιμή…».

 

Αντίδραση από ΣΥΡΙΖΑ

«Οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Μπ. Παπαδημητρίου, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, σχετικά με το «απαράδεκτα φθηνό νερό», προμηνύουν αρνητικές εξελίξεις. Μετά τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, η ΝΔ βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμη δημόσιο αγαθό» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Παντού βλέπει γύρω της νέα πεδία κερδοφορίας για τους λίγους, νέες επιβαρύνσεις για νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τα δημόσια αγαθά προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας και της οικονομίας» καταλήγει η Κουμουνδούρου.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Απαράδεκτα φθηνό το νερό, εξωφρενική η σπατάλη του»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.