ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπάρμπα εναντίον Γεωργούλη: «Και οι διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές να δώσουν τον μισθό τους» (vid)

«Άστραψε και βρόντηξε» η Βάνα Μπάρμπα, πετώντας τα… βέλη της προς τους «Έλληνες ευρωβουλευτές που τυχαίνει να είναι και ηθοποιοί», δείχνοντας ξεκάθαρα τον Αλέξη Γεωργούλη. Η κόντρα ανάμεσα σε Βάνα Μπάρμπα και Αλέξη Γεωργούλη καλά κρατεί, με την πρώτη να ρίχνει τα… καρφιά της στον ηθοποιό και ευρωβουλευτή. Συγκεκριμένα η Βάνα Μπάρμπα μίλησε τηλεφωνικά στη...
Μπάρμπα εναντίον Γεωργούλη: «Και οι διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές να δώσουν τον μισθό τους» (vid)

«Άστραψε και βρόντηξε» η Βάνα Μπάρμπα, πετώντας τα… βέλη της προς τους «Έλληνες ευρωβουλευτές που τυχαίνει να είναι και ηθοποιοί», δείχνοντας ξεκάθαρα τον Αλέξη Γεωργούλη.

Η κόντρα ανάμεσα σε Βάνα Μπάρμπα και Αλέξη Γεωργούλη καλά κρατεί, με την πρώτη να ρίχνει τα… καρφιά της στον ηθοποιό και ευρωβουλευτή.

Συγκεκριμένα η Βάνα Μπάρμπα μίλησε τηλεφωνικά στη Μένια Κούκου και στην εκπομπή «Ευτυχείτε», στρέφοντας και πάλι την κριτική της, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Οι δικοί μας ευρωβουλευτές που τυχαίνει να είναι και ηθοποιοί κάποιοι από αυτούς, και όσοι βρίσκονται στη Βουλή να δώσουν τον μισθό τους σε αυτούς που έχουν ανάγκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Κορονοϊός: Ο… τελεταί Μπούκουρας έβγαλε κηδειόχαρτα για όσους κυκλοφορούν (pic)

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που δουλεύουν στα θέατρα, υπάρχουν μουσικοί στις συναυλίες, οι οποίοι αυτή τη στιγμή μπορεί να μην έχουν να δώσουν για τις οικογένειές τους, που έχουν μείνει στην απέξω. Για ποιο λόγο; Ήδη το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών θα έπρεπε να είχε χτυπήσει τον κώδωνα του κινδύνου. Τι κάνουν όλοι αυτοί που έχουμε ψηφίσει;».
Και συνέχισε: «Θυμώνω και νευριάζω πάρα πολύ! Οι δικοί μας ευρωβουλευτές που τυχαίνει να είναι και ηθοποιοί κάποιοι από αυτούς, και όσοι βρίσκονται στη Βουλή να δώσουν τον μισθό τους σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Όχι να παίρνουν διπλοθεσίες, από τη μία να παίρνουν τα λεφτά της ευρωβουλής και από την άλλη να τους βλέπουμε σε ριάλιτι! Είναι ντροπή!».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπάρμπα εναντίον Γεωργούλη: «Και οι διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές να δώσουν τον μισθό τους» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.