ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Bαξεβάνης – Καμμένος: Τρολάρει τον πρώην υπουργό Άμυνας ή συμφωνούν για τους αχινούς;

Η έκκληση του Πάνου Καμμένου για τους... αχινούς στις θάλασσες και η απάντηση του Κώστα Βαξεβάνη.
Bαξεβάνης – Καμμένος: Τρολάρει τον πρώην υπουργό Άμυνας ή συμφωνούν για τους αχινούς;

Ο πρώην υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, εξέφρασε τον προβληματισμό του σχετικά με τους αχινούς και ο Κώστας Βαξεβάνης έδωσε τη δική του απάντηση.

Ο Πάνος Καμμένος, που απέχει τα τελευταία χρόνια από την… ζωή της πολιτικής, εξέφρασε τον προβληματισμό του σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στις θάλασσες της Ελλάδας, με τον δημοσιογράφο, Κώστα Βαξεβάνη να δίνει τη δική του απάντηση.

Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός Άμυνας, τόνισε πως έχουν εξαφανιστεί οι αχινοί και έχουν αντικατασταθεί από τροπικούς με μεγάλα αγκάθια, ενώ τόνισε πως στη νότια Πελοπόννησο επικρατούν τα λεοντόψαρα που εκτοπίζουν σαργούς και μυλοκόπια, κάνοντας λόγο για μία «κατάσταση που τρομάζει».

«Η αλλαγή στις θάλασσες μας είναι πρωτοφανής. Έχουν εξαφανιστεί σχεδόν από παντού οι αχινοί και έχουν αναπτυχθεί τροπικοί με μεγάλα αγκάθια. Σε όλη τη νότιο Πελοπόννησο επικρατούν τα λεοντόψαρα που εκτοπίζουν σαργούς και μυλοκόπια. Καταδύομαι 40 χρόνια τρομάζει η κατάσταση», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης, έσπευσε να αναδημοσιεύσει το εν λόγω ποστ και έγραψε «Έχει απόλυτο δίκιο. Φέτος είδα τροπικούς αχινούς στην Αστυπάλαια. Πρέπει κάτι να γίνει».

Το ερώτημα λοιπόν, είναι αν ο δημοσιογράφος… τρολάρει τον Πάνο Καμμένο, ή αν όντως οι δυο τους συμφωνούν για τους αχινούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποχρεωτικός Εμβολιασμός: Στρατός, Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ. οι επόμενοι κλάδοι που «χτυπά» η Κυβέρνηση!

Τσίπρας: «Στο τιμόνι της χώρας είναι ένας αρνητής της πραγματικότητας, θα κερδίσουμε καθαρά τις εκλογές»

Φωτιές: Έρχονται δασοκομάντος με εκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων – Βέβαια τα δάση κάηκαν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Bαξεβάνης – Καμμένος: Τρολάρει τον πρώην υπουργό Άμυνας ή συμφωνούν για τους αχινούς;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.