ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπεκατώρου: Νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση στην ιστιοπλοΐα! Το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί

Πέραν της δικής της περίπτωσης Η Σοφία Μπεκατώρου φέρεται να κατέθεσε και για άλλη αθλήτρια από τον χώρο της Ιστιοπλοΐας που έπεσε θύμα.
Μπεκατώρου: Νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση στην ιστιοπλοΐα! Το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί

Νέο σοκ στον ελληνικό αθλητισμό και συγκεκριμένα στην ιστιοπλοΐα, μετά τις καταγγελίες που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από παράγοντα της Ομοσπονδίας πριν 23 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σοφία Μπεκατώρου εκτός από τη δική της προσωπική καταγγελία, κατέθεσε σήμερα (Τετάρτη 20/1) στον εισαγγελέα όσα γνωρίζει και για άλλη σεξουαλική κακοποίηση, αθλήτριας από τον χώρο της ιστιοπλοΐας! Υπόθεση για την οποία δεν υπάρχει και θέμα παραγραφής.

Η νέα καταγγελία που έγινε στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας, δικαιώνει και την πρωτοβουλία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου που άνοιξε την έρευνα, έστω κι αν η όποια ευθύνη είχε παραγραφεί για την περίπτωση της Σοφίας Μπεκατώρου, προσδοκώντας να υπάρξουν αποκαλύψεις και καταγγελίες και από άλλα θύματα για τις οποίες η Εισαγγελία θα μπορούσε να κινηθεί.

Πηγή skai.gr 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπεκατώρου: Νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση στην ιστιοπλοΐα! Το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.