ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπέος: «Δεν κάνετε ούτε για να σκουπίζετε σκάλες»

Απασφάλησε ο Αχιλλέας Μπέος, που χρησιμοποίησε σκληρή… γλώσσα για όσους συνεχίζουν και ασχολούνται με την προσωπική του ζωή.
Μπέος: «Δεν κάνετε ούτε για να σκουπίζετε σκάλες»

Απασφάλησε ο Αχιλλέας Μπέος, που χρησιμοποίησε σκληρή… γλώσσα για όσους συνεχίζουν και ασχολούνται με την προσωπική του ζωή.

Χαμός έγινε στο δημαρχείο του Βόλου, όπου ο Αχιλλέας Μπέος… απασφάλησε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον Βόλο, ενώ έκανε επίθεση σε μέλη του δημοτικού συμβουλίου, χρησιμοποιώντας πολύ βαριά γλώσσα.

«Έκανα αίτημα στον αρμόδιο υπουργό, να κάνουμε δια ζώσης το επόμενο δημοτικό συμβούλιο για να σας περιποιηθώ καταλλήλως.

Να σας βλέπω τετ α τετ γιατί μου έχετε ξεφύγει τώρα τελευταία και ασχολείστε πιο πολύ με το αν θα πάω στον Τσουγκριά, αν υπάρχει πριγκιπόπουλο, πού παρκάρισα το αυτοκίνητό μου ή αν έχω καμία γκόμενα. Γι’ αυτό σας ψήφισε ο κόσμος ρε νούμερα; Για την πόλη σας ψήφισε. Κι εγώ κρίνομαι για την πόλη μου. Κουτσομπόληδες.

Ασχοληθείτε με τα προβλήματα της πόλης, δώστε προτάσεις, λύσεις, ξεφτίλες. Σας νοιάζει αν θα πάω στην Αθήνα ή στον Τσουγκριά ή στο παιδί μου; Τι είναι αυτά ρε; Σα δε ντρέπεστε λίγο.

Σας ξεφτίλισε ο κόσμος, σας έφτυσε. Και δεν πήρατε το μάθημά σας ούτε το 2015 ούτε το 2019; Θα σας έπαιρνα μαζί μου, αλλά δεν κάνετε ούτε για να σκουπίζετε τις αυλές» ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης:

Euro 2020: Τα 10 καλύτερα γκολ της διοργάνωσης! (vids)

Η ώρα των νοκ άουτ αγώνων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Σβαμπ: «Όνειρο κάθε παίκτη το Ιταλία-Αυστρία – Δεν έχω ξαναδεί τόσο εντυπωσιακούς τους Ιταλούς»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπέος: «Δεν κάνετε ούτε για να σκουπίζετε σκάλες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.