ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπέος – Έπος: Νευρίασε και πέταξε το κινητό του στον τοίχο (vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος πήρε το κινητό του τηλέφωνο και το πέταξε στον τοίχο. Το κινητό χτυπούσε ασταμάτητα! Ο Αχιλλέας Μπέος δεν απαντούσε, ωστόσο η επιμονή του ανθρώπου που καλούσε ήταν μεγάλη, τη στιγμή που ο ίδιος βρισκόταν σε συνέντευξη Τύπου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπέος...
Μπέος – Έπος: Νευρίασε και πέταξε το κινητό του στον τοίχο (vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος πήρε το κινητό του τηλέφωνο και το πέταξε στον τοίχο.

Το κινητό χτυπούσε ασταμάτητα! Ο Αχιλλέας Μπέος δεν απαντούσε, ωστόσο η επιμονή του ανθρώπου που καλούσε ήταν μεγάλη, τη στιγμή που ο ίδιος βρισκόταν σε συνέντευξη Τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπέος για Ηρακλή: «Έχετε γίνει κουραστικοί, καταθέστε συγκεκριμένη πρόταση»

Τότε, ο δήμαρχος Βόλου έχασε την ψυχραιμία του, παίρνοντας το τηλέφωνο και πετώντας το στον τοίχο ώστε να σταματήσει να χτυπάει.

Το σκηνικό κατέγραψαν οι κάμερες των τοπικών καναλιών που ήταν παρούσες και το βίντεο έγινε viral…

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπέος – Έπος: Νευρίασε και πέταξε το κινητό του στον τοίχο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.