ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπέος για Μαρινάκη: «Στηρίζει οικονομικά υποψ. δήμαρχο Βόλου»!

Τι υποστήριξε ο δήμαρχος Βόλου για την ανάμιξη του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού για τις εκλογές στο Βόλο
Μπέος για Μαρινάκη: «Στηρίζει οικονομικά υποψ. δήμαρχο Βόλου»!

Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε μία αποκάλυψη που αφορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ο νυν δήμαρχος Βόλου υποστήριξε αρχικά ότι μεγαλοεπιχειρηματίας της Αθήνας που ασχολείται με το ποδόσφαιρο κι έχει προσωπική κόντρα με τον ίδιο, χρηματοδοτεί την καμπάνια υποψηφ. δημάρχου Βόλου.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή σήμερα (15/5) το μεσημέρι ο Μπέος είπε:

Ο κ. Μπέος είπε συγκεκριμένα: «Η χρηματοδότηση έχει αν κάνει με την κόντρα μαζί μου. Αλλιώς δεν είχε ενδιαφέρον στον Βόλο. Θα πάρει όμως την απάντηση από τον κόσμο. Ο κόσμος θα κρίνει. Υπάρχει υποψηφιότητα που έχει στηριχθεί από μεγαλοεπιχειρηματία. Κατάλαβε βέβαια και αυτός το λάθος του. Επειδή στην πορεία είδαν οτι δεν πάει πουθενά, τώρα δεν πληρώνουν κανέναν. Το ξέρει όλος ο κόσμος. Την καρέκλα που κάθομαι μου την έδωσε ο κόσμος. Αν ο κόσμος δε θέλει, θα πάω σπίτι μου».

Εν συνεχεία ο Μπέος έγινε πιο ξεκάθαρος αναφέροντας το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Με τον κ. Μαρινάκη είμαστε σε κόντρα, δεν έχουμε σχέσεις αλλά δε μπορώ να πω οτι είναι κακός επιχειρηματίας και κακός οικογενειάρχης. Να πέσει φωτιά να με κάψει. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Κατάλαβε βέβαια και αυτός ότι έκανε λάθος στην επιλογή του στον Βόλο» συμπλήρωσε ο κ. Μπέος.

Μπέος για Μαρινάκη στο trt: Από το 22:35

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπέος για Μαρινάκη: «Στηρίζει οικονομικά υποψ. δήμαρχο Βόλου»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.