×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μπέος για Μαρινάκη: «Στηρίζει οικονομικά υποψ. δήμαρχο Βόλου»!


    Sportime Team

Μπέος για Μαρινάκη: «Στηρίζει οικονομικά υποψ. δήμαρχο Βόλου»!


Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε μία αποκάλυψη που αφορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ο νυν δήμαρχος Βόλου υποστήριξε αρχικά ότι μεγαλοεπιχειρηματίας της Αθήνας που ασχολείται με το ποδόσφαιρο κι έχει προσωπική κόντρα με τον ίδιο, χρηματοδοτεί την καμπάνια υποψηφ. δημάρχου Βόλου.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή σήμερα (15/5) το μεσημέρι ο Μπέος είπε:

Ο κ. Μπέος είπε συγκεκριμένα: «Η χρηματοδότηση έχει αν κάνει με την κόντρα μαζί μου. Αλλιώς δεν είχε ενδιαφέρον στον Βόλο. Θα πάρει όμως την απάντηση από τον κόσμο. Ο κόσμος θα κρίνει. Υπάρχει υποψηφιότητα που έχει στηριχθεί από μεγαλοεπιχειρηματία. Κατάλαβε βέβαια και αυτός το λάθος του. Επειδή στην πορεία είδαν οτι δεν πάει πουθενά, τώρα δεν πληρώνουν κανέναν. Το ξέρει όλος ο κόσμος. Την καρέκλα που κάθομαι μου την έδωσε ο κόσμος. Αν ο κόσμος δε θέλει, θα πάω σπίτι μου».

Εν συνεχεία ο Μπέος έγινε πιο ξεκάθαρος αναφέροντας το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Με τον κ. Μαρινάκη είμαστε σε κόντρα, δεν έχουμε σχέσεις αλλά δε μπορώ να πω οτι είναι κακός επιχειρηματίας και κακός οικογενειάρχης. Να πέσει φωτιά να με κάψει. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Κατάλαβε βέβαια και αυτός ότι έκανε λάθος στην επιλογή του στον Βόλο» συμπλήρωσε ο κ. Μπέος.

Μπέος για Μαρινάκη στο trt: Από το 22:35