ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπέος: «Και στις εθνικές εκλογές θα γίνει της πουτ@ν@ς»

Όσα είπε στους ψηφοφόρους του
Μπέος: «Και στις εθνικές εκλογές θα γίνει της πουτ@ν@ς»

Κεφάτος παρουσιάστηκε ο Αχιλλέας Μπέος κατά την ομιλία του προς τους ψηφοφόρους του. Είναι τέτοιο το αποτέλεσμα, που δικαιολογεί τη χαρά του.

Ο δήμαρχος Βόλου αποθεώθηκε στο εκλογικό κέντρο της οδού Ιάσονος λίγο μετά τις 22:00 και εκεί προανήγγειλε πως περιμένει πως και πως τις εθνικές εκλογές. Είπε και κάτι ακόμη που θα συζητηθεί, ότι ήρθε η στιγμή ο Βόλος να έχει μία ομάδα.

Αναλυτικά ο Μπέος είπε: «Ο κόσμος του Βόλου και η πόλη μας είναι πολύ τυχεροί γιατί έχουμε πολύ σύντομα εκλογές. Κι εγώ από αύριο θα κλείσω τα τηλέφωνα, θα πάρω δυνάμεις για μία εβδομάδα και μετά εν όψει εθνικών εκλογών θα γίνει της πουτ@ν@ς. Και ας μην αρέσει σε μερικούς. Στους πολλούς όμως αρέσει. Και όταν λέω ότι θα γίνει της πουτ@ν@ας, εννοώ για την πόλη μου. Θα διεκδικήσω όλα αυτά που τόσα χρόνια στέρησαν από τον κόσμο του Βόλου. Να είστε σίγουροι γι’ αυτό.

Ο αγώνας πλέον είναι αγώνας διεκδικήσεις για την πόλη μου, τους πολίτες μου, για σας. Θα κάνουμε πολλά πράγματα γιατί θέλω μέσα από αυτή την εκλογική νίκη να σας το ανταποδώσω. Δε θα σταματήσουμε να δουλεύουμε για σας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γυναίκα μου, στον γιο μου, σε όλους μου τους συνεργάτες που ήταν εδώ από την πρώτη στιγμή.

Από αύριο είναι μέρα δουλειάς. Θέλω να γράψω ιστορία στην πόλη που γεννήθηκα και θα τη γράψουμε μαζί! Ο Βόλος έχει και τέτοιες αρετές, τέτοια χαρίσματα… Θα δείτε τι έχει να γίνει. Έρχονται καλές μέρες για τον Βόλο.

Να κάνω και μία ευχή και ας μην είναι απαραίτητη. Ήρθε η ώρα ο Βόλος μας να έχει και μία ομάδα, που θα έχει τον σεβασμό απ’ όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Γιατί αυτό μας αξίζει. Τα κατάλοιπα του παρελθόντος τα αφήνουμε πίσω. Έχουμε πολλά να κάνουμε».

Πηγή φωτογραφίας: e-thessalia.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπέος: «Και στις εθνικές εκλογές θα γίνει της πουτ@ν@ς»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.