ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Big Brother: Δήλωση Πέτσα και επικοινωνία με το ΕΣΡ

Παρέμβαση της κυβέρνησης προκάλεσαν οι σφοδρές αντιδράσεις γύρω από δηλώσεις παίχτη περί βιασμού, στο τηλεπαιχνίδι Big Brother. Στο ζήτημα παρενέβη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, που σε γραπτή του δήλωση αναφέρει ότι επικοινώνησε, τόσο με το ΕΣΡ, όσο και με τον ΣΚΑΪ για το ζήτημα. «Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με διάλογο σε τηλεοπτικό ριάλιτι,...
Big Brother: Δήλωση Πέτσα και επικοινωνία με το ΕΣΡ

Παρέμβαση της κυβέρνησης προκάλεσαν οι σφοδρές αντιδράσεις γύρω από δηλώσεις παίχτη περί βιασμού, στο τηλεπαιχνίδι Big Brother.

Στο ζήτημα παρενέβη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, που σε γραπτή του δήλωση αναφέρει ότι επικοινώνησε, τόσο με το ΕΣΡ, όσο και με τον ΣΚΑΪ για το ζήτημα.

«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με διάλογο σε τηλεοπτικό ριάλιτι, με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη, έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ.

Επικοινώνησα επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό και θεωρώ αυτονόητη την άμεση αντίδρασή του», ανέφερε ο κ. Πέτσας.

Big Brother: Ο Αντώνης είναι βλάκας, κάφρος, μισογύνης… Ο ΣΚΑΪ τι είναι;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Big Brother: Δήλωση Πέτσα και επικοινωνία με το ΕΣΡ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.