ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπιμπίλας: «Βρήκα ηθοποιό ημιθανή στο σπίτι της, θα είχε πεθάνει!» (vid)

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφορικά με μια αγαπημένη του ηθοποιό που την βρήκε μέσα στο σπίτι της, ημιθανή... και την έσωσε από τον θάνατο!
Μπιμπίλας: «Βρήκα ηθοποιό ημιθανή στο σπίτι της, θα είχε πεθάνει!» (vid)

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφορικά με μια αγαπημένη του ηθοποιό που την βρήκε μέσα στο σπίτι της, ημιθανή… και την έσωσε από τον θάνατο!

Μπιμπίλας: Ένα απίστευτο περιστατικό διηγήθηκε ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας, όταν μετά από αναζήτηση πέντε ημερών, βρήκε μια αγαπημένη του ηθοποιό, ημιθανή, μέσα στο σπίτι της!

Στην εκπομπή Tik Talk την οποία παρουσιάζει ο Αντώνης Στρόιτερ μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, το βράδυ της Πέμπτης, για όλα όσα απασχολούν τον κλάδο των ηθοποιών τόσο λόγω της πανδημίας όσο και με τις καταγγελίες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, μάλιστα, “λύγισε” όταν μίλησε για την βοήθεια που πρόσφερε σε μια ηθοποιό και αγαπημένη φίλη του.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε χαρακτηριστικά:

“Από την αρχή της πανδημίας είμαι από το πρωί ως το βράδυ έξω, προσέχοντας πάρα πολύ, για να μοιράζω τρόφιμα, να διοργανώνω τις φιλανθρωπικές δράσεις του ταμείου αλληλοβοηθείας, να πουλάω σπίτι σπίτι το ημερολόγιο του σωματείου για να μαζέψουμε λεφτά, να βοηθάω τους γεροντότερους ηθοποιούς οι οποίοι είναι τώρα είναι και στα γηροκομεία και δεν μπορώ να πάω να τους βρω. Να σκεφτείτε ότι βρήκα ηθοποιό ημιθανή στο σπίτι της και κατάφερα να την πάμε σε γηροκομείο γιατί θα είχε πεθάνει”.

“Ήταν μόνη της μέσα στο σπίτι και επειδή ανησύχησα, γιατί πέντε μέρες δεν απαντούσε, την πρόλαβα” πρόσθεσε με τρεμάμενη φωνή ο γνωστός ηθοποιός επιδιώκοντας μια παύση. “Τέλος πάντων… Είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και δεν δέχομαι κανείς να παίζει με το συναίσθημα μου. Κανείς. Για αυτό και ο κύριος συνήγορος, αυτός που εύκολα καταδικάζει ανθρώπους, τώρα εμένα όπως καταδικάζεται και ο Γιώργος  Καπουτζίδης και δεν ξέρουμε και ποιον άλλον θα καταδικάσει, καλό θα είναι να σκεφτεί πριν αρχίσει να τα κάνει αυτά τα πράγματα”.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπιμπίλας: «Βρήκα ηθοποιό ημιθανή στο σπίτι της, θα είχε πεθάνει!» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.