ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπιτάκου σε Τσίπρα: «Ξεπούλησες τη Μακεδονία, έπρεπε να είσαι φυλακή» (vid)

Λεκτική... επίθεση της Γεωργίας Μπιτάκου στον Αλέξη Τσίπρα
Μπιτάκου σε Τσίπρα: «Ξεπούλησες τη Μακεδονία, έπρεπε να είσαι φυλακή» (vid)

Κατά τη διάρκεια πτήσης η σημαιοφόρος συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία Γεωργία Μπιτάκου, συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα και θέλησε να κάνει μία… συζήτηση μαζί του.

Συγκεκριμένα, η Γεωργία Μπιτάκου, πλησίασε τις θέσεις που βρισκόταν τόσο ο πρώην πρωθυπουργός αλλά και η Έφη Αχτσιόγλου και άρχισε να του μιλάει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Βαξεβάνης – Μπογδάνος: Τα χώνει ο ένας στον άλλο μέσω twitter

«Κυκλοφορείτε ελεύθερος, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθείτε στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση σας κανονικά. Ο χειρότερος φασίστας και προδότης της πατρίδας είστε εσείς. Κατέστρεψε την χώρα, ξεπούλησε τη Ιστορία των προγόνων μου και κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος», ήταν τα λόγια της.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ωστόσο, έσπευσαν οι άνδρες της ασφάλειας του Αλέξη Τσίπρα να την απομακρύνουν, κάτι που τελικώς και πραγματοποιήθηκε.

https://www.facebook.com/Livemedianews.gr/videos/1257492544429824/

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπιτάκου σε Τσίπρα: «Ξεπούλησες τη Μακεδονία, έπρεπε να είσαι φυλακή» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.