ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Black Friday 2023: Πότε πρέπει να κάνετε τις αγορές σας!

Η Black Friday πλησιάζει και από κοντά της και η Cyber Monday για τους καταναλωτές.
Black Friday 2023: Πότε πρέπει να κάνετε τις αγορές σας!

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στον Οκτώβριο, ωστόσο όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο κοντά φτάνουμε στην Black Friday 2023 και την Cyber Monday 2023.

Συγκεκριμένα, μιλάμε για μία από τις μέρες που γίνεται πραγματικά χαμός από προσφορές σε όλα τα είδη με τους καταναλωτές να τρέχουν για να κάνουν τις αγορές του.

Κάθε χρόνο για όσους δε γνωρίζουν, η Black Friday πέφτει την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου και έτσι φέτος θα είναι στις 24 Νοεμβρίου.

Όλες οι μεγάλες αλυσίδες αλλά και μικρότερα καταστήματα, θα έχουν τις προσφορές τους, προκειμένου να προσελκύσουν ακόμα μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό.

Λίγες μέρες αργότερα φυσικά, έχουμε και την Cyber Monday, όπου οι εκπτώσεις συνεχίζονται και εκεί, κυρίως για τα προϊόντα που παραγγέλνονται online.

Ωστόσο πολλά καταστήματα αποφασίζουν να κρατήσουν τις εκπτώσεις τους από την Παρασκευή μέχρι τη Δευτέρα.

H Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με την ευκαιρία της Black Friday έχει δημιουργήσει τον «χρυσό δεκάλογο» των καταναλωτών για τη συγκεκριμένη ημέρα.

  1. Δείξτε προσοχή στους επίδοξους απατεώνες και στις απατηλές πρακτικές.
  2. Διαβάστε τους όρους χρήσης στα ηλεκτρονικά καταστήματα και ρωτήστε για τις εγγυήσεις στα φυσικά καταστήματα.
  3. Προσέξτε την παρορμητική αγοραστική συμπεριφορά προτού προβείτε σε συναλλαγή.
  4. Προσοχή στις άγνωστες ή πρωτοεμφανιζόμενες ηλεκτρονικές επιχειρήσεις.
  5. Προσοχή στις παραπλανητικές προσφορές.
  6. Δείξτε μεγάλη προσοχή στην παροχή ευαίσθητων προσωπικών πληροφοριών.
  7. Μην παρασύρεστε από ασυνήθιστα χαμηλές τιμές ή προσφορές.
  8. Κουπόνια προσφορών και giftcards.
  9. Ελέγξτε την πολιτική ασφάλειας στις ηλεκτρονικές συναλλαγές.
  10. Συμφωνήστε την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Black Friday 2023: Πότε πρέπει να κάνετε τις αγορές σας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.