ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Black Friday: Αυτά τα καταστήματα ξεκίνησαν νωρίτερα τις προσφορές στην Ελλάδα

Η Black Friday προκαλεί φρενίτιδα στην αγορά. Ξεκίνησαν ήδη οι εκπτώσεις.
Black Friday: Αυτά τα καταστήματα ξεκίνησαν νωρίτερα τις προσφορές στην Ελλάδα

Από το βράδυ της Πέμπτης άνοιξε η περίοδος των προσφορών της Black Friday, με τις μεγάλες αλυσίδες και τα εμπορικά καταστήματα να παρουσιάζουν τις εκπτώσεις τους.

Tα ηλεκτρονικά καταστήματα ξεκίνησαν ήδη τις προσφορές σε προϊόντα και ήδη από τα πρώτα λεπτά υπήρχαν ουρές (!) στα e-shop.

Το τετραήμερο 26-29 Νοεμβρίου όπως όλα δείχνουν θα εκτοξευτούν οι αγορές, κάτι, που οι καταστηματάρχες περιμένουν πώς και πως…

Black Friday – Προσοχή στα μαϊμού καταστήματα

Έρευνα της Check Point κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις ηλεκτρονικές αγορές μέσω eshops κατά την περίοδο των Black Friday και Cyber Monday.

Όπως προκύπτει, κάθε εβδομάδα εντοπίζονται 5.300 διαφορετικά «πειρατικά» sites, που είναι έτοιμα να εξαπατήσουν τους καταναλωτές.

Η αύξηση, που εντοπίζεται είναι της τάξης του 178% το τελευταίο δίμηνο σε σύγκριση με το μέσο όρο του έτους.

Πίσω από mails και links κρύβονται μαϊμού καταστήματα, που αποσπούν χρήματα και στη συνέχεια γίνονται «καπνός» χωρίς ίχνη.

Οι μεγάλες αλυσίδες στη μάχη του Black Friday!

Ήδη από νωρίς χθες το απόγευμα, μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων έχουν ενημερώσει τόσο με newsletters όσο και με tv spots τους καταναλωτές για την έναρξη των πολυαναμενόμενων εκπτώσεων, βγάζοντας μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε προσφορά!

Ενδεικτικά σημειώνουμε τα παρακάτω:

Πλαίσιο

Black Friday - προσφορές - Πλαίσιο

Public 

Black Friday - προσφορές - Public

Mediamarkt

Black Friday - προσφορές - mediamarkt

Praktiker

Black Friday - προσφορές - praktiker

Κωτσόβολος

Black Friday - προσφορές - κωτσοβολος

Tα sites, που παρουσιάζουμε είναι ενδεικτικά ανάμεσα στα εκατοντάδες μεγάλα καταστήματα, που διαθέτουν μεγάλες προσφορές κατά τη συγκεκριμένη περίοδο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Black Friday: Αυτά τα καταστήματα ξεκίνησαν νωρίτερα τις προσφορές στην Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.