ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Black Friday: Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο skroutz.gr

Για ποια προϊόντα ενδιαφέρονται οι Έλληνες φέτος στη Black Friday;
Black Friday: Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο skroutz.gr

Νωρίτερα διαβάσατε στο Sportime για τα 10 προϊόντα που αξίζει να αγοράσεις στη Black Friday. Τι ψάχνουν λοιπόν οι Έλληνες φέτος;

Πρόκειται για την αγαπημένη μέρα των απανταχού καταναλωτών. Για άλλη μια χρονιά, οι καταναλωτές στην Ελλάδα περίμεναν με αγωνία τις προσφορές των καταστημάτων.

Η περίοδος προσφορών υπό την επιρροή της Black Friday αναμένεται πρακτικά να φθάσει έως και την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, λίγο μετά δηλαδή από την Cyber Monday (μέρα προσφορών από τα ηλεκτρονικά καταστήματα), κλείνοντας τελικώς έναν ολόκληρο μήνα προσφορών.

Να σημειωθεί ότι ο Νοέμβριος ξεκίνησε με το 15νθήμερο με τις ενδιάμεσες χειμερινές εκπτώσεις ενώ από τις 19 Νοεμβρίου ξεκίνησαν οι προσφορές των μεγάλων αλυσίδων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών.

Η εμπορική πρακτική έχει ούτως ή άλλως αποκτήσει μεγαλύτερη διάρκεια τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, φέτος οι επιχειρήσεις διάλεξαν να επιμηκύνουν ακόμη περισσότερο το διάστημα εκδήλωσης προσφορών, που τείνει πλέον στο 10ήμερο.

Τι ψάχνουν οι καταναλωτές την Black Friday

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιες είναι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο skroutz.gr. Όπως είναι λογικό τα τεχνολογικά προϊόντα κυριαρχούν, με τα iphone και γενικότερα smartphone να έχουν τον πρώτο λόγο.

Από ‘κει και πέρα, ακολουθούν τα προϊόντα σπιτιού, όπως ψυγειοκαταψύκτες, αλλά και τα ρούχα με την nike πρώτη. Πιο πίσω στην ιεραρχία βρίσκουμε προϊόντα υγείας και ομορφιάς, παιδικά -βρεφικά, ενώ υπάρχουν αναζητήσεις και για αυτοκίνητα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Black Friday: Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο skroutz.gr», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.