ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Black Friday: Μαζικές οι παραγγελίες, ακόμη και το… Πάσχα η παράδοση των προϊόντων! (vid)

Διαφέρει κατά πολύ είναι η φετινή (2020) Black Friday, καθώς αντί για ουρές στα καταστήματα, οι καταναλωτές σχηματίζουν ουρές στo... διαδίκτυο.
Black Friday: Μαζικές οι παραγγελίες, ακόμη και το… Πάσχα η παράδοση των προϊόντων! (vid)

Διαφέρει κατά πολύ είναι η φετινή (2020) Black Friday, καθώς αντί για ουρές στα φυσικά καταστήματα, οι καταναλωτές σχηματίζουν ουρές στα διαδικτυακά καταστήματα.

Ο κορονοϊός έχει μετατρέψει τη «Μαύρη Παρασκευή» σε «Μαύρη Εβδομάδα», καθώς σχεδόν όλα τα καταστήματα που συμμετέχουν στον θεσμό έχουν ήδη ξεκινήσει τις εκπτώσεις στα προϊόντα τους.

Το στοίχημα είναι στον χρόνο παράδοσης των προϊόντων, αφού οι μαζικές παραγγελίες θα καθυστερήσουν αρκετά την παράδοση στους αγοραστές.

Μάλιστα, μεταφορείς σημειώνουν ότι οι παραδόσεις μπορεί να φτάσουν και μέχρι το Πάσχα.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των καταναλωτών συγκεντρώνουν οι ηλεκτρονικές συσκευές, τα καλλυντικά και τα ρούχα.

Ωστόσο, σύμφωνα με μελέτη του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών αγαθών, ο συνολικός τζίρος των επιχειρήσεων θα είναι φέτος μικρότερος από εκείνον πέρυσι, με τους επιχειρηματίες να αγωνιούν και τους καταναλωτές να ψάχνουν τις καλύτερες προσφορές πριν κλειδώσουν την παραγγελία τους.

Black Friday: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Xάρτης κορονοϊού (23/11): 300 κρούσματα στη Θεσσαλονίκη, 252 στην Αττική (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Black Friday: Μαζικές οι παραγγελίες, ακόμη και το… Πάσχα η παράδοση των προϊόντων! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.