ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διακοπή ρεύματος: Μπλακ άουτ στην Αττική, χωρίς ρεύμα περιοχές στα νότια προάστια

Διακοπή ρεύματος: Χωρίς ρεύμα είναι πολλές περιοχές στην Αττική, αφού λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής, έγινε μπλακ άουτ. Συγκεκριμένα, μιλάμε για την Καλλιθέα, το Παλαιό Φάληρο και περιοχές στον Πειραιά, να είναι αυτές που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Αγρίεψε ο καιρός, άνοιξαν οι ουρανοί (vid) Σύμφωνα με τα όσα γίνονται...
Διακοπή ρεύματος: Μπλακ άουτ στην Αττική, χωρίς ρεύμα περιοχές στα νότια προάστια

Διακοπή ρεύματος: Χωρίς ρεύμα είναι πολλές περιοχές στην Αττική, αφού λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής, έγινε μπλακ άουτ.

Συγκεκριμένα, μιλάμε για την Καλλιθέα, το Παλαιό Φάληρο και περιοχές στον Πειραιά, να είναι αυτές που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Αγρίεψε ο καιρός, άνοιξαν οι ουρανοί (vid)

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, στο σημείο σπεύδουν συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ για να αποκαταστήσουν τη βλάβη και μόλις λυθεί το πρόβλημα σταδιακά το ρεύμα θα επανέλθει το ρεύμα στις περιοχές.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διακοπή ρεύματος: Μπλακ άουτ στην Αττική, χωρίς ρεύμα περιοχές στα νότια προάστια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.