ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Blue Star Naxos: Απίστευτη ταλαιπωρία για 1.365 επιβάτες του (vid)

Blue Star Naxos: Το πλοίο ένω έπλεε έξω από την Κύθνο υπέστη βλάβη και επέστρεψε στον Πειραία- Πότε και πώς θα αναχωρήσει ξανά.
Blue Star Naxos: Απίστευτη ταλαιπωρία για 1.365 επιβάτες του (vid)

Είπαν να χαλαρώσουν λίγο στις καλοκαιρινές διακοπές του Αυγούστου και τελικά τους βγήκε ξινό! Μια τρομερή ταλαιπωρία περίμενε τους 1.365 επιβάτες του Blue Star Naxos που αναχώρησαν σήμερα (4/8) στις 06:45 το πρωί από τον Πειραιά.

Το πλοίο ξεκίνησε κανονικά το δρομολόγιό του για Πάρο, Νάξο, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι και Κατάπολα. Όμως λίγο μετά τις 09:30 και καθώς έπλεε ανάμεσα σε Κέα (Τζιά) και Κύθνο παρουσίασε μηχανική βλάβη και έτσι ο καπετάνιος αποφάσισε να επιστρέψει στον Πειραιά.

Οι επιβάτες έκπληκτοι άκουσαν από τα μεγάφωνα για τη βλάβη και στη συνέχεια είδαντο πλοίο να στρίβει και να χαράζει ρότα για την επιστροφή στο λιμάνι από όπου είχαν ξεκινήσει. Στο μεταξύ ενημερώθηκαν ότι όταν επιστρέψουν στον Πειραία θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με άλλα πλοία.

Το Blue Star Naxos κατέπλευσε τελικά στον Πειραία στις 12:15 το μεσημέρι με τους επιβάτες να πληροφορούνται πως η ταλαιπωρία τους θα έχει και συνέχεια.

Σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρεία οι επιβάτες για Πάρο, Νάξο και Αμοργό θα αναχωρήσουν στις 7 το απόγευμα με το Highspeed 4 και οι υπόλοιποι στις 21:00 με το «αδελφό» πλοίο της εταιρείας, το Blue Star Paros για Ηρακλειά, Σχοινούσα και Κουφονήσι.

Έτσι έστω και μετά από την «περιπέτεια» οι πολίτες θα φτάσουν στους προορισμούς που είχαν επιλέξει για τις διακοπές του.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ για το Blue Star Naxos

 

Πηγή protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Blue Star Naxos: Απίστευτη ταλαιπωρία για 1.365 επιβάτες του (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.