ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μποτιλίαρισμα σε Αττική Οδό και Κηφισό (Χάρτης)

Αρκετή υπομονή πρέπει να δείξουν όσοι κινούνται στην Αθηνών-Λαμίας, αλλά και την Αττική Οδό καθώς παρατηρείται μποτιλιάρισμα των οχημάτων.
Μποτιλίαρισμα σε Αττική Οδό και Κηφισό (Χάρτης)

Όση υπομονή έχουν διαθέσιμη θα πρέπει να επιστρατεύσουν οι οδηγοί που κινούνται στο ρεύμα ανόδου με κατεύθυνση της Λαμία στον Κηφισό, αλλά και την Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Εορτολόγιο Τρίτη 8 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Στην Λεωφόρου Κηφισού το κυκλοφοριακό «έμφραγμα» ξεκίνησε μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 7 το πρωί με δύο ΙΧ να συγκρούονται με φορτηγό.

Αποτέλεσμα είναι τα οχήματα να κινούνται με ρυθμούς… χελώνας στην άνοδο από το ύψος της Πειραιώς μέχρι τη Νέα Ιωνία και στην κάθοδο από τη Μεταμόρφωση μέχρι την Πειραιώς.

Στην Αττική Οδό η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται σημειωτόν μεταξύ των εξόδων 12 έως 8 λόγω. Συγκεκριμένα παρατηρούνται καθυστερήσεις άνω των 30′ μετά την έξοδο Πλακεντίας έως την έξοδο προς Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα ενώ καθυστερήσεις 10′-15′ καταγράφονται από Μεταμόρφωση έως Ηρακλείου στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Εξάλλου, αυξημένη κυκλοφορία κατά τμήματα και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας ενώ κίνηση παρατηρείται και στην κάθοδο της Μεσογείων και της Κατεχάκη από τον Καρέα μέχρι την Κηφισίας.

Η κίνηση όπως φαίνεται τον χάρτη στις 9:30

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μποτιλίαρισμα σε Αττική Οδό και Κηφισό (Χάρτης)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.