Μπουτάρης

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μίλησε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τον Κωνσταντίνος Ζέρβας, μιλώντας για αυτόν με βαρείς χαρακτηρισμούς. Ο Γιάννης Μπουτάρης, μίλησε στον Σταύρο Θεοδωράκη για όλους και για όλα, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων «Μ@λ@κ@» τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο οποίος ακύρωσε όσα είχε ξεκινήσει. «Την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας,...

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μίλησε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τον Κωνσταντίνος Ζέρβας, μιλώντας για αυτόν με βαρείς χαρακτηρισμούς.

Ο Γιάννης Μπουτάρης, μίλησε στον Σταύρο Θεοδωράκη για όλους και για όλα, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων «Μ@λ@κ@» τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο οποίος ακύρωσε όσα είχε ξεκινήσει. «Την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας, την πλατεία Ελευθερίας, κάτι πεζόδρομους που είχαμε προγραμματίσει, κάτι ποδηλατοδρόμους που είχαμε προγραμματίσει, τα ακύρωσε όλα. Αυτός με μισεί, ρε! Με μισεί!», είπε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Αντίθετα έπλεξε το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας: «Τον γουστάρω πολύ γιατί ήταν έτοιμος. Δηλαδή όλα τα αλλά είναι λόγια. Αυτό που έκανε με τον Πιερρακάκη πρέπει να αλλάξει τη χώρα. Σε δύο χρόνια θα λειτουργούμε διαφορετικά. Θαυμάζω και την αντοχή του. Είναι απίστευτο, δηλαδή. Εάν ξεκαθαρίσει και κάτι πολιτικούς άλλα ντ’ άλλων που έχει μέσα… Εντέλει νομίζω το συν-πλην βγαίνει συν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστολή εργάτριας του σεξ στον Μητσοτάκη: «Σε λίγες ημέρες θα πεινάσω»

Σε ερώτηση για το πώς βλέπει το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα ο Γιάννης Μπουτάρης ξεσπάθωσε: «Όταν έχεις 500.000 Έλληνες που ψηφίζουν το Βελόπουλο… κι άλλους τόσους που ψηφίζουν τον, τον… πώς τον είπαμε τον άλλο τον μπαγλαμά, τον Γιάννη το Βαρουφάκη. Τι περιμένεις, τι χώρα είναι αυτή δηλαδή; Από το ΣΥΡΙΖΑ ποιοι είναι αυτοί που είναι πραγματικά πατριώτες και θέλουνε, σκέφτονται την Ελλάδα και όχι τον κώλο τους;».
Για τον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι τον εκτιμά: «Τον γνώρισα και προσωπικά… άσχετα αν είναι killer… ξέρει τι θέλει. Θέλει να είναι αρχηγός και μπορεί και τα καταφέρνει μια χαρά».

Eγώ είμαι κατ’ εξοχήν προοδευτικός. Μου λένε «μια είσαι με τους δεξιούς, μια είσαι με τους αριστερούς». Παιδιά, και οι δύο λένε καλά πράγματα. Αλλά και οι δύο λένε κακά πράγματα. Εγώ παίρνω… τα καλά πράγματα.

Αναφερόμενος στα προσωπικά του αλλά και σε άλλα θέματα είπε:

«Συνέρχομαι από την πνευμονία. Είχα μια πνευμονία, μου γ@μ@σ@ τα πρέκια. Μου προέκυψε την Καθαρά Δευτέρα. Με πυρετούς, με αντιβιώσεις, με με με…, τι να σου πω. Και σήμερα πήγα κι έκανα εξετάσεις πάλι στο νοσοκομείο το πρωί, είμαι καλά, απλώς η αδυναμία και η ατονία που έχω θα θέλει καιρό να περάσει. Ο πατέρας μου πέθανε 81. Η μάνα μου πέθανε 92 αλλά έτσι, για να πάρεις ένα σκηνικό, η γιαγιά μου πέθανε 102. Έχω περιθώρια δηλαδή ακόμα.

Η Σαντορίνη στα κρασιά έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Δηλαδή έχει αυτή την ποικιλία το Ασύρτικο, η οποία πια καλλιεργείται ουσιαστικά σ᾽ όλη την Ελλάδα. Όμως το κρασί που βγάζει, το Ασύρτικο από την Σαντορίνη, έχει μια γεύση η οποία θυμίζει μέταλλο, η οποία είναι ανεπανάληπτη».

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο