ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπουτάρης: «Λέω ότι είμαι αλκοολικός»

Ο Γιάννης Μπουτάρης έδωσε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον αλκοολισμό
Μπουτάρης: «Λέω ότι είμαι αλκοολικός»

Ο Γιάννης Μπουτάρης έδωσε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον αλκοολισμό αλλά και την σχέση του με τις γυναίκες.

Αρχικά ο Γιάννης Μπουτάρης τόνισε: «Ένας αλκοολικός δεν λέει ποτέ ήμουν αλκοολικός, εγώ λέω ότι είμαι. Η διάθεση παραμένει απλά εσύ λες ότι δεν θα πιω π.χ. αύριο. Επιπλέον πρέπει να παραδεχθείς ότι χρειάζεσαι βοήθεια κι αυτό γιατί ταπεινώνεις τον εαυτό σου και δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου.

Ευτυχώς από το 1991 που έκανα το πρόγραμμα απεξάρτησης, δεν έχω πιει και δεν το επιθυμώ. Όταν πέθανε η Αθηνά έβαζαν στοιχήματα ότι ο Γιάννης θα κυλήσει πάλι αλλά δεν έβαλα γουλιά στο στόμα μου».

Και συνέχισε λέγοντας ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης: «Οι γυναίκες είναι απαραίτητο κομμάτι στην ζωή μας. Εγώ ερωτεύτηκα το 1954 την Αθηνά και τότε οι σχέσεις ήταν απαγορευμένες. Μετά από πολλά, παντρευτήκαμε το 1964 και κάναμε τρία παιδιά.

Το 1981 χωρίσαμε και την δεκαετία του ’80 κυριαρχούσε το αλκοόλ. Στα τέλη της δεκαετίας η Αθηνά συζούσε και τα παιδιά ήταν στενοχωρημένα που με έβλεπαν έτσι. Της είπα ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα και μου είπε παράτησέ το και θα είμαστε μαζί.

Την επόμενη ημέρα ήρθε σπίτι μου κι η επόμενη διετία από το 1989 μέχρι το 1991 ήταν τυραννική και για τους δυο μας γιατί εγώ έκανα το πρόγραμμα των εξαρτημένων κι αυτή των συνεξαρτημένων.

Όταν τελείωσα το πρόγραμμα η σπόνσορας εκεί μου είπε ότι πλέον είναι δικό του πρόβλημα, αν θες να πας μπροστά ή πίσω. Από τότε δεν έβαλα γουλιά στο στόμα μου κι η δεύτερη περίοδός μας με την Αθηνά ήταν η καλύτερη γιατί πλέον ήταν επιλογή μας 100%».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καινούργιου: Δεν τα παρατάει το OPEN – Θα ματσάρει την προσφορά για να την κρατήσει;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπουτάρης: «Λέω ότι είμαι αλκοολικός»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!