ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Canadair: Οργή λαού για τους ήρωες – Πυρά σε Μητσοτάκη και μπηχτές για τα Rafale

Έντονες αντιδράσεις στα social media για τους ήρωες πιλότους των Canadair. Πυρά προς τον Μητσοτάκη και μέσα σε όλα αναφορές και για τα Rafale.
Canadair: Οργή λαού για τους ήρωες – Πυρά σε Μητσοτάκη και μπηχτές για τα Rafale

Canadair: Εξαγριωμένοι είναι οι χρήστες στο Twitter με την πτώση του Canadair στην Κάρυστο. Υπάρχουν αναφορές για τους ήρωες πιλότους που ρισκάρουν συνεχώς τη ζωή τους, πολλά πυρά προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και σχόλια ακόμα και για την αγορά των Rafale.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναφερθεί στην παλαιότητα των αεροσκαφών τρεις μέρες πριν από την πτώση του καναντέρ. Ο Πρωθυπουργός είχε επισκεφθεί τη βάση και είχε συνομιλήσει με τους χειριστές. Το είχε κάνει όμως και στη Βουλή, με αποτέλεσμα να δεχθεί πυρά στα social media.

Μέσα σε όλα έχουμε αναφορά και για το γεγονός πως τα Rafale είναι του 2020, ενώ τα Canadair πολλών δεκαετιών πίσω. Το ζήτημα με τον εκσυγχρονισμό του στόλου των Καναντέρ και το πόσα παλαιά είναι έχει ήδη ανοίξει.

Βέβαια, δριμύ κατηγορώ υπάρχει και για όσους… δουλεύουν τη μονταζιέρα σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές. Από την άλλη, η πολιτική αντιπαράθεση είναι επιβεβλημένη σε τέτοια θέματα αν υπάρχει υγιής κριτική σκέψη και διάθεση. Διότι, αν έχει ψηφοθηρικό χαρακτήρα, τότε τα περί… μονταζιέρας έχουν δίκιο.

Τα σχόλια για την πτώση του Canadair

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Canadair: Οργή λαού για τους ήρωες – Πυρά σε Μητσοτάκη και μπηχτές για τα Rafale», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.